dimarts, 6 de novembre del 2012

Jornada 7

Cerdanyola FC B - CEEF Tàrrega     2-0
Partit molt entretingut entre dos equips amb el mateix objectiu, i que va començar amb una primera part on les locals varen dominar més la pilota, intentant jugar amb força criteri, a pesar de que les blau-granes no deixaven arribar a les seves rivals amb comoditat als últims metres per tenir opcions clares de gol, fins que Ana Cobacho, en una jugada amb una mica de sort, al minut 35 va posar el 1-0 amb el que es va arribar a la mitja part. A la segona part, les locals varen cedir una mica de possessió a les lleidatanes, però controlant força el partit, i quan les targarines varen obrir-se més en busca de l'empat, una de les jugadores més destacades de l'equip local, Blanca Rigau, va posar al minut 87 el definitiu 2-0 en una altre jugada que la fortuna les va acompanyar i que posa a les locals amb 12 punts en 7 partits, en zona tranquil·la i a les visitants amb 5 punts en 7 partits i 2 sobre les posicions de descens directe.

CECF Les Garrigues - UE Sant Andreu B     2-0
Les locals varen dominar la bola des del primer minut de partit, però sense poder ser massa incisives en atac, ja que les quatribarrades, molt ordenades possicionalment, en cap moment varen passar excessius problemes fins que al minut 36 arribà el 1-0 obra de Vilaplana amb el que s'arribaria al descans. La segona part, va començar amb un gol de Laura Montserrat, per posar el 2-0 al minut 47 i les presses varen venir per part de les andreuenques, que no varen saber gestionar el suficient el partit per a remuntar a un rival que a mesura que passen les jornades, creix en estat de forma i en estil de joc i es col·loca ja en tercera plaça, amb 15 punts en 7 partits i a 6 punts del liderat. Per la seva part, les de Sant Andreu queden setenes i amb 9 punts sobre el descens.

CE Júpiter - FC Sant Quirze     2-0
Les locals comencen a redreçar la seva situació i ho fan aconseguint la seva primera victòria a La Verneda davant un sempre incòmode FC Sant Quirze, que va sortir al camp a intentar jugar de tu a tu a un bon equip, que va posar el 1-0 al minut 13 per mitjà de Sara del Barrio, i a pesar dels intents de les de verd per anivellar el marcador, varen ser les locals les que al minut 42, amb gol de Cristina, varen posar el 2-0 amb el que s'arribaria a la mitja part. El segon temps va ser força igualat, però sense que cap dels dos equips pogués marcar cap gol, i amb aquest resultat, les gris-grana es posen en 11ena plaça, amb 7 punts i 4 per sobre del descens i les mussoles queden novenes, amb 10 punts a la seva conta particular a la lluita per la permanència, objectiu del club.

CE Manresa - CE Seagull     5-0
Les líders varen acabar guanyant còmodament un partit on varen patir més del que indica al marcador, ja que fins al minut 38, que Sara Bergadà no va posar el 1-0, totes les seves accions s'estavellaven a la defensa rival o morien a les mans de Noelia Maese, que va donar una lliçó del que ha de fer una portera en tot moment, però desprès en 7 minuts, el CE Manresa va marcar 3 gols més (Ana (2) i Mariona), que sentenciaven a la mitja part amb un clar 4-0. A la segona part, res de nou i sols 1 gol, el de Padilla per a les locals al minut 80 per arrodonir el marcador. Les locals segueixen líders, empatades a punts amb el CE Sabadell i les marineres, amb sols 3 punts, segueixen en zona de descens.

Soses - FC Artés     3-1
Victòria de les locals davant unes bagenques que es varen presentar amb les jugadores justes per a afrontar el partit, però que varen aguantar el 0-0 fins que Esther Pau marcava el gol que obria el marcador just a la mitja part de partit. A la segona part, Meritxell marcava al minut 51 el 2-0, Guitart al 63 posava l'esperança per a les visitants i Cristina Polo sentenciava al minut 70 amb el 3-1 que deixa a les lleidatanes en quarta plaça, amb 14 punts i a 7 punts del liderat i a les visitants amb 6 punts, sols 3 per sobre del descens directe.