dissabte, 1 de març del 2014

Juvenil: Cerdanyola FC - CF Pallejà 6-0

El Cerdanyola encamina la seva permanència


Les verd-i-blanques rebien a un dels equips que pràcticament ha firmat el seu descens fa setmanes i ho feien amb la obligació de signar els tres punts per a poder seguir sumant i sentenciar el més aviat possible la permanència, i ho varen aconseguir batent per 6-0 a un CF Pallejà que a pesar de la seva voluntat, en cap moment varen poder fer front a les vallesanes.


Nerea Delgado va tornar sota l'arc verd-i-blanc (Foto: Jordi Romagosa).

Cerdanyola FC - CF Pallejà     6-0
El partit començava amb les locals sortint amb molta força i aconseguint ja al minut sis trencar la resistència de les del Baix Llobregat quan Sara Villanueva va fer el 1-0. Llavors, les roig-negres van anar estirant poc a poc les seves línies per intentar arribar a la porteria de Nerea Delgado, retornada sota pals, però de nou Sara va clavar un xut al minut 18 que va suposar el 2-0. A partir d'allà, les locals es van començar a sentir molt còmodes sobre la gespa i Mireia va sentenciar amb el 3-0 a la mitja hora de joc, i la capitana Claudia Lázaro va posar tres minuts desprès el 4-0 en un penal i a abans de la mitja part, de nou Sara va posar el 5-0.

El descans va ser propici per aturar l'hemorràgia de gols que estava rebent l'equip visitant d'un Cerdanyola que estava jugant a molt bon nivell i que tenia al rival absolutament noquejat. En la segona part, en canvi, les locals van fer forces canvis a la plantilla, i les del Pallejà es van reorganitzar, i el partit va passar a ser lent i perdent tensió esportiva, que desgraciadament es va trencar quan una jugadora de cada equip va ser expulsada per encarar-se e insultar-se al minut 76, cosa que va acabar esperonant a les locals que van fer el 6-0 un minut abans d'acabar el partit, mitjançant Laura Romero.

Altres resultats:
At. Vilafranca - CE Pubilla Casas     2-3
UE l'Estartit - RCD Espanyol     0-1
CE Europa - FC Martinenc     3-1
Santa Eugènia - CF Torelló     2-0
Reus Deportiu - CD Sant Gabriel     4-4

Classificació:
1.   FC Barcelona     51 punts
2.   CD Sant Gabriel     44 punts
3.   CE Pubilla Casas     40 punts

4.   RCD Espanyol     33 punts
5.   At Vilafranca     31 punts
6.   UE l'Estartit     31 punts
7.   Reus Deportiu    30 punts
8.   Cerdanyola FC     28 punts
9.   Vic-Riuprimer     28 punts
10. CE Sabadell     27 punts
11. Santa Eugènia     20 punts
12. CE Europa     20 punts
14. CF Molins de Rei     13 punts
13. CF Torelló     12 punts
15. CF Pallejà     3 punts
16. FC Martinenc     1 punt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada