dijous, 13 de març del 2014

Primera Juvenil, jornada 19

Els equips vallesans caminen ferm cap a la permanència


Com era força previsible, el Cerdanyola FC va guanyar al camp del FC Martinenc, fanalet vermell i que té la salvació a 19 punts, i en canvi el CE Sabadell va sorprendre desprès d'arrancar un empat al camp de les terceres classificades, que les permet seguir molt lluny de la zona de descens.

Bon partit, amb gol inclòs, d'Alba Castro (Foto: Jordi Romagosa).

FC Martinenc - Cerdanyola FC     0-4
A pesar de la contundència del marcador final, les verd-i-blanques varen haver de treballar a fons per a emportar-se els tres punts del Guinardó, on durant els primers minuts de partit es va veure una bona defensa local que intentava sumar un punt almenys, però que l'encert de les visitants va fer que l'empat es trenqués al minut 28 quan Núria Vázquez faria el 0-1 amb el que s'arribaria al descans. Al segon temps, a poc que va començar a pitjar l'accelerador, les vallesanes varen sumar tres gols més, obra de Sara Villanueva, Alba Castro e Ivet Lloansí, que va fer que el partit acabés amb aquest clar 0-4.

Per la seva part, el líder, el CE Pubilla Casas, va rebre la visita del CE Sabadell, que va arrancar de l'Hospitalet un valuós empat, 2-2, que va saber a poc, desprès de que al primer temps s'anés al descans per 0-1 amb gol de Lídia Rodríguez. Marta López va donar la volta al marcador amb dos gols i Yaiza Muñoz va posar l'empat final en el descompte.

Classificació:
1.   FC Barcelona     57 punts
2.   CD Sant Gabriel     45 punts
3.   CE Pubilla Casas     41 punts
4.   RCD Espanyol     36 punts

5.   At Vilafranca     34 punts
6.   Reus Deportiu     33 punts
7.   Cerdanyola FC     31 punts
8.   UE l'Estartit     31 punts
9.   Vic-Riuprimer     28 punts
10. CE Sabadell     28 punts
11. Santa Eugènia     21 punts
12. CE Europa     20 punts
14. CF Molins de Rei     16 punts
13. CF Torelló     12 punts
15. CF Pallejà     3 punts
16. FC Martinenc     1 punt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada