dijous, 20 de març del 2014

Juvenil: EF Barberà Andalucía - CE Sabadell B 3-2

L'encert cara a porta va decidir els tres punts

Dissabte es disputava el derbi entre els dos equips del Vallès Occidental de Segona divisió juvenil-cadet, Grup III, la EF Barberà Andalucía i el filial del CE Sabadell, on el resultat final, acosta a les vermelles a la tercera plaça ocupada actualment per les arlequinades, que veuen com s'escapa el sots-campionat.

Paula Álvarez va ser cabdal per a aconseguir els tres punts.

El partit començaria amb un gol molt ràpid de les locals, quan en la primera pressió que varen fer, Mariona robaria una pilota per fer el 1-0. Havien passat sols 15 segons de partit quan el marcador ja s'havia mogut, en un encontre on la igualtat va ser la tònica dominant a partir d'aquest inici, però al minut 18, Carla Arnedo, en una falta des de la frontal, va fer el 1-1. Quatre minuts més tard, Paula Jiménez salvaria sota pals el gol local, encara que al minut 25, refusaria una bola als peus de Mabel Lucena que en una vaselina precisa faria el 2-1. A partir d'aquell moment, les arlequinades tenien més la possessió de la pilota, però sense encert en els moments finals. Quan semblava que podia arribar l'empat, per una mà d'Andrea Lara que va ser assenyalada com a penal al minut 37, Paula Álvarez endevinaria la direcció de la pilota i aturaria el penal llançat per Míriam, per mantenir la mínima distància al marcador al descans.

El segon temps començaria amb intensitat arlequinada, però les vermelles van saber contrarestar aquest fet, conscients de que davant tenien a un equip molt perillós, i van esperar pacientment a la primera oportunitat clara que varen tenir, quan en un en un refús de la portera visitant, Annia va interceptar la bola i va rematar dintre de l'àrea petita per a fer el 3-1. El Sabadell volia reaccionar i quatre minuts més tard, Arnedo va fer una internada cedint la bola a l'extrem on Clara va rematar alt. Al minut 59, de nou Clara va tenir una bona oportunitat de gol però Paula Álvarez va aturar amb seguretat la bola, encara que no va poder aturar el refús d'un córner que va rematar Míriam i que significava el 3-2 al minut 68. Quedava poc per el final del partit i en un contracop a falta de cinc minuts, Mariona feia la passada a Mireia que aturaria Paula Jiménez, que podia haver sentenciat el partit, i a falta de dos minuts, de nou una mà d'Andrea Lara, que va rebre la segona groga i la expulsió corresponent, es podia haver vist l'empat final, però Míriam va llançar de nou i primer el travesser i a la caiguda de la bola el pal dret, junt amb la portera local, que va refusar la pilota, va salvar la victòria per a les de Barberà.

Desprès del final no apte per a cardíacs, i de que les vermelles sumin els tres punts en joc, la classificació queda així: