dilluns, 10 de març del 2014

FC Sant Quirze - CE Òdena 7-1

Partit molt complert per part local

Les mussoles aconsegueixen sumar tres punts més, aquest cop contra el CE Òdena, i sota l'arbitratge de Joan Rodríguez Portolés, en un partit on pràcticament varen segellar els punts necessaris per a aconseguir la permanència, zona a la qual li treuen ja 20 punts i ho van fer demostrant que tenen equip per acabar la lliga més amunt del que estan.

Bonic detall de la plantilla cap a la seva companya.

Les noies d'Eva Olid volien fer un homenatge a la seva jugadora lesionada, Ivette Remola, i van sortir amb gana de victòria, i si vé els primers minuts varen ser de tanteig, aviat les locals començarien a portar la veu cantant del joc, no deixant que les blanc-i-verdes tinguessin gaire contacte amb la pilota, i en una de les primeres oportunitats per a les jugadores del FC Sant Quirze, Judit, va fer el 1-0 al minut 18. Les de l'Anoia varen recomposar-se prou bé del cop i el partit seguia igualat, encara que serien de nou les escalivades les que farien el 2-0, aquest cop amb un gol firmat per Mireia, la germana de l'homenatjada, al minut 27. La resta de la primera part, va ser de domini local, però amb alguna sortida interessant de les visitants, encara que la defensa i una Elia molt encertada, sobretot a les sortides, van fer que amb el 2-0 s'arribés al descans.

Al segon temps, Maria Girbau semblava sentenciar el partit als dos minuts de joc, fent el 3-0 i Gema Pacheco al minut 63 va rubricar el 4-0. Però no acabaria aquí l'actitud de les mussoles, que volien gaudir del futbol, i arribaria un dels gols més bonics de la temporada, quan Cristina Campos, al minut 78, llançaria una falta gairebé a mig camp, que tocaria el travesser i entraria a la porta d'una desesperava Sílvia Jorge, que no esperava aquell míssil que seria el 5-0, maquillat quatre minuts desprès per Merieme, que en una errada local faria el gol de l'honor. Cinc minuts abans del final del partit, Cèlia faria un altre gol de qualitat, quan sense angle, afusellaria amb l'esquerra i per l'esquadra a la portera rival per fer el 6-1, tenint el detall de dedicar el gol al públic, i al minut 88, la debutant Sandra Sáez, feia el definitiu 7-1.

Al final del partit, les jugadores van fer efectiu l'homenatge a la seva companya Ivette, de la qual desitgem una ràpida recuperació.