dilluns, 17 de març del 2014

Juvenil: CE Sabadell - CF Pallejà 5-0

Les arlequinades sumen tres punts més amb poc patiment

Les penúltimes classificades visitaven Olímpia i això obligava a les locals a no confiar-se i sumar els tres punts en joc, per a poder seguir sumant e intentar aconseguir quedar a la zona mitja-alta aquesta temporada, un bon premi per a un equip que ja suma vuit jornades sense conèixer la derrota.

El Sabadell va superar clarament les seves rivals.

Sols començar el partit, el marcador s'obriria, ja que Yaiza Muñoz va anotar el 1-0 abans del primer minut de joc. Les arlequinades es farien amb la possessió de la pilota i tindrien la majoria de les ocasions arribant al minut 13, on un rebot seria enviat a dintre de la seva pròpia xarxa per Nabila, fent el 2-0. El 3-0 no va tardar en arribat, doncs sis minuts desprès, Yaiza Muñoz va repetir marcant el tercer per a les arlequinades, que semblava que podrien aconseguir una golejada abans del descans, però les roig-negres es varen tancar més en defensa no deixant que les locals tinguessin tantes oportunitats, arribant al descans amb el clar 3-0.

Al segon temps, es va accentuar la cessió de la pilota de les visitants al conjunt arlequinat, que va monopolitzar el seu control absolut, mentre que les del Baix Llobregat es conformaven a fer una bona defensa i a intentar sortir en algun contracop. El marcador, es podia haver mogut a favor de les locals en diverses ocasions, però no hi va haver el suficient encert fins al minut 73, que Gemma Zea va fer el 4-0 i Maria Barrero va tancar el marcador amb el 5-0 final just abans de que l'àrbitre, Dévani Cervantes, marqués el xiulet final.