diumenge, 30 de març del 2014

At. Riudeperes - CE Sabadell 0-6

Contundent victòria arlequinada

Les noies del Sènior del CE Sabadell femení necessitaven una victòria en el seu desplaçament aquest cap de setmana i l'aconseguien, amb contundència, davant un rival directe, les seves immediates perseguidores, un At. Riudeperes a les quals varen derrotar de manera contundent per 0-6.

Ruth va marcar el seu 12è gol aquesta lliga.

Els primers minuts de partit varen ser de tanteig però aviat arribaria la primera ocasió de Patri Ballesteros, al minut 14, que acabaria a la xarxa de les de Calldetenes, fent pujar el 0-1 al marcador. Amb aquest resultat, les osonenques intentarien aconseguir el control de la pilota, però amb el pas dels minuts sols aconseguirien desesperar, ja que el mig camp arlequinat estaria superb, i el partit es definiria a partir de la mitja hora de joc. Marisol al minut 36 i dos minuts desprès, Desiree, posarien el 0-3 al marcador. Amb les locals desmoralitzades, esperant recompondre's al descans, arribaria un nou gol de Ballesteros, que posaria el 0-4 just abans d'entrar a vestuaris.

Al segon temps, les locals van sortir a donar una millor imatge, conscients de que el partit estava molt complicat d'aixecar, i les arlequinades van seguir amb les seves pautes de joc, encara que arriscant menys i sent més conscients de que a cada minut que passava, tenien més a la vora els tres punts en joc. Seria Patricia Vázquez, la que al minut 72 faria el 0-5, i el partit entraria en els seus últims minuts decidit, just quan l'àrbitre va expulsar a una jugadora osonenca per insultar-lo i seguidament ensenyés la segona groga a Barcelo per posar la bola en joc sense permís, quedant els dos conjunts amb 10 jugadores sobre el terreny de joc, en un partit que Ruth va tancar fent el 0-6 al minut 90.

Tres punts més per a les arlequinades que sumen ja 24 i queden amb 12 per sobre la zona de descens.