dissabte, 8 de març del 2014

Segona Catalana

Set grups de competició molt diferenciats


La Segona divisió catalana, la composen una barreja d'equips molt heterogènia, que inclou equips acabats de formar, equips amb veteranes que van a gaudir cada setmana del seu partit de futbol, d'equips que han caigut de Primera catalana buscant el retorn a la categoria que elles consideren del seu nivell i d'algun filial formant jugadores per el seu primer equip. Pugen les campiones de grup i si calen equips per completar els grups de Primera catalana, els millors segons de la competició.

Thaynara, pot aconseguir l'ascens amb l'ADEFB Ripollet (Foto: Roger Benet).

Grup I: Liderat amb 50 punts per la UD Sector Montserratina, i composat majoritàriament per equips de les comarques tarragonines i de les terres de l'Ebre, té com a segon classificat al CF Ulldecona, amb 47 punts, seguit per el CD La Cava, amb 44 punts i a un sol punt el CF Icomar. El cinquè classificat, ja el trobem amb 31 punts, el CF Cunit, on juga la ex-arlequinada Marjorie Flores.

Grup II: L'AE Sant Vicenç comanda aquest grup sumant 48 punts però sols amb tres sobre el CD Fontsanta-Fatjó B, i seran els dos equips que buscaran l'ascens de categoria, ja que els seus perseguidors més avantatjats, son els filials del Sant Cugat Esport, del CF Pallejà i les arlequinades del CE Can Vidalet, amb  36, 34 i 33 punts respectivament, sense opcions d'ascens.

Grup III: Tres equips aspiren al títol del grup on s'integren els equips vallesans. El liderat és ocupat ara per el CE Pubilla Casas, amb 46 punts, seguit per la ADEFB Ripollet, amb 42 i el CE Mercantil, amb 40. Més darrera, CF Finsobe i UD Gornal amb 28 punts, ja no tenen opcions d'ascens, a l'igual que les vallesanes del CF Ripollet, vuitenes, amb 18 punts.

Grup IV: Imparable el liderat de l'ENFAF, amb els 16 partits disputats guanyats, i amb set punts sobre les segones classificades, un Vic-Riuprimer amb 41 punts i amb cinc per sobre de UD Sant Quirze de Besora B i Gimnàstic Manresa. Amb 34 punts, ja queda la UE Seva, sense opcions d'ascens.

Grup V: Desprès del descens de la temporada passada, aquesta temporada el CF Barceloneta va per feina i ocupa el liderat d'aquest grup, amb 43 punts i quatre sobre el CF Santvicentí. La tercera plaça és per el CF Arenys de Mar, amb 33 punts i dos punts per sota el CF Alella, amb 31.

Grup VII: Pugna entre els dos primers a la competició, que amb 17 partits disputats cadascú, suma 45 punts el CE Pontenc i 44 la UE La Pera. La tercera plaça, queda ja lluny, amb Atlètic Banyoles, EF Sant Feliu de Guíxols i UE Cabanes amb 37 punts en aquest grup que compren als equips gironins de la categoria.

Grup VIII: El grup lleidatà, és el primer en acabar la competició, puix que sols conté nou equips, i ho ha fet amb la SE AEM Lleida B com a campiones de grup, amb 45 punts i firmant el seu ascens a Primera catalana per sobre del Soses B i el CF Pardinyes B amb 32 i 28 punts respectivament. Cal tenir en compte que les sosines tenen un partit menys.

Amb una plaça ja adjudicada per l'ascens del SE AEM Lleida B, queden per decidir sis campions de grup més, i en cas de que calgui repescar equips per a completar els tres grups de Primera catalana (inicialment seran dos equips), les mitjanes actuals per l'ascens entre els segons classificats estan així:

CD Fontsanta-Fatjó B     2'65 pts.
ADEFB Ripollet     2'63 pts.
CF Ulldecona     2'61 pts.
UE La Pera     2'59 pts.
Vic-Riuprimer     2'41 pts.
CF Santvicentí     2'29 pts.
Soses Femení B     2'13 pts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada