dimecres, 26 de març del 2014

Primera Infantil: CE Manresa - CE Mercantil 0-2

A falta d'una jornada, es proclamen campiones

El CE Mercantil de Francesc Rodila guanya la lliga del Grup II de Primera Infantil amb una victòria 0-2 al camp de les seves màximes rivals, aconseguint així guanyar el campionat de lliga i accedir directament a les semi-finals del Campionat de Catalunya.

Títol mercantilista l'any del centenari (Foto: Jordi Romagosa).

Es jugaven el títol davant unes rivals directes i les sabadellenques no varen fallar. Amb 54 punts visitaven Manresa, on les locals amb 53 els volien disputar el títol i varen sortir amb tota la intenció de intentar marcar el més aviat possible per a posar els nervis del cantó de les vallesanes. Tot i així, les arlequinades varen aguantar l'empenta local i es va arribar al final del primer temps amb l'empat inicial. El segon temps, tot es va igualar, però cap dels dos equips va ser el suficientment hàbil per trencar el guarisme inicial al marcador, per el que es va arribar al descans amb el 0-0.

Poc desprès de començar el tercer quart, arribaria el primer gol de les sabadellenques, quan la castellarenca Natàlia Ruiz faria el 0-1 al minut 40. Això feia que les locals intentessin recuperacions ràpides de pilota i la pròpia Natàlia va marcar sis minuts més tard el 0-2, resultat amb el que s'arribaria al final d'aquest quart. En l'últim, les locals no estarien fines i les mercantilistes van donar mostra d'estar perfectament preparades per a assolir el títol, mantenint la calma en el joc i podent ampliar el marcador cap als últims minuts. Tot i així, el 0-2 al marcador no es va moure i el CE Mercantil aconsegueix el títol de Lliga.

Ara, caldrà disputar el Torneig complementari tot esperant el plat fort de la temporada, la Fase final del Campionat de Catalunya, on es trobaran al FC Barcelona (campiones del Grup I), UE Cabanes (campiones del Grup III) i el segon millor dels tres grups, actualment el RCD Espanyol (Grup I), amb una mitjana de 2'67 que supera al CE Manresa amb un 2'52.