dimarts, 4 de març del 2014

Primera divisió Infantil-Aleví

Una categoria que millora cada temporada


Tres grups de 12 equips composen actualment la Primera divisió Infantil-Aleví, on 36 equips lluitaran per estar a les semifinals del Campionat de Catalunya, encara que sols els tres campions i el millor segon ho aconseguiran. A la part baixa diversos equips lluiten per no ser els dos últims classificats, que les enviaria a Segona divisió.

El CE Mercantil lluita per accedir al Campionat de Catalunya.

En el Grup I de la competició, ens trobem a les grans favorites per aconseguir renovar aquesta temporada el títol de Campiones de Catalunya, el FC Barcelona, que suma 52 punts en els 18 partits que ha disputat, i que té a cinc punts al RCD Espanyol B i a set al CD Sant Gabriel. Les vallesanes del CE Sabadell estan situades en una còmode cinquena plaça, amb 31 punts, mentre que a la zona complicada, trobem com a fanalet vermell a la UE Sant Andreu B encara impuntuades i sis punts per sobre hi ha el FC Matadepera, que té la salvació a 10 punts en la desena plaça que ocupa el CE Europa.

El Grup II està immers en una igualada i competida lluita entre les líders, actualment el CE Manresa, amb 47 punts en els 18 partits que ha disputat, i el CE Mercantil, que acumula 45 punts en 17 partits, ja que té un partit aplaçat que les pot fer pujar al liderat. Els dos equips tenen molta distància sobre el RCD Espanyol, que té 37 punts. L'altre equip vallesà, el CE Sabadell B, se situa en novena plaça, amb 16 punts, un per sobre el CD Fontsanta-Fatjó i cinc per sobre del descens, que ocupa el CF Santpedor. Molt hauria de canviar la cosa per que la UD Cirera abandonés la última plaça, que ocupa amb sols 7 punts.

L'agrupació integrada per els equips de la província de Girona, el Grup III, té el liderat incontestable, i amb un peu i mig a la fase final del Campionat de Catalunya a la UE Cabanes, que ha aconseguit actualment 52 punts, seguit a quatre punts per la UE Cabanes B i a 10 per la Parroquial Santa Eugènia.

Així, amb el FC Barcelona i la UE Cabanes gairebé classificats per a les semi-finals del campionat de Catalunya, caldrà esperar quin equip serà el campió del Grup II, i fer números amb els segons classificats dels tres grups, que actualment donaria aquestes mitges de puntuació:

UE Cabanes B:     2'66 pts.
CE Mercantil:     2'65 pts, en cas de quedar segon de grup.
RCD Espanyol B:     2'61 pts.
CE Manresa:     2'61 pts, en cas de quedar segon de grup.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada