divendres, 7 de març del 2014

Primera divisió Juvenil-Cadet

Amb el títol de Lliga decidit, emoció per entrar al Campionat de Catalunya


18 jornades disputades i encara 12 partits en joc, i amb el FC Barcelona aplanant als seus rivals, havent sumat 18 victòries, amb 95 gols a favor i sols 3 d'encaixats (2 d'ells contra el Pubilla Casas), i amb 10 punts d'avantatge sobre un CD Sant Gabriel que ocupa la segona plaça, l'interès de la competició passa per conèixer els equips que entraran a acompanyar a les blau-granes a les semi-finals del Campionat de Catalunya.

Gran nivell del Cerdanyola FC i del CE Sabadell (Foto: Jordi Romagosa).

A pesar de la igualtat al principi de la competició (Barça a part), amb el pas de les jornades a la segona volta, els equips comencen a donar mesura de les seves possibilitats uns, mentre que altres comencen a notar ja la falta de benzina per afrontar el terç final de la competició. La tercera plaça, l'ocupa un sorprenent CE Pubilla Casas, que amb 40 punts està demostrant que la bona feina que porten fent a la base les de l'Hospitalet, acaba sortint a la llum, amb la excel·lent temporada que porten fent i amb la resta de resultats positius dels altres equips de l'entitat.

A la quarta plaça, la última d'accés al Campionat de Catalunya, hi trobem al RCD Espanyol, que desprès d'un inici vacil·lant, ja suma 33 punts, encara que amb sols dos per sobre de les seves perseguidores immediates, At. Vilafranca i UE l'Estartit. Amb 30 punts hi ha el Reus Deportiu. Per sota, la vuitena plaça per un Cerdanyola FC que acumula 28 punts en la seva primera temporada a la categoria desprès de l'ascens de la passada campanya i que les col·loca en vuitena plaça, empatades a punts però amb el Vic-Riuprimer i sols un punt per sobre del CE Sabadell, ambdós amb un partit menys.

En la zona baixa, la onzena plaça amb 20 punts, és per el Parroquial Santa Eugènia, que també gaudeix la seva primera plaça desprès de l'ascens, empatada a punts amb un CE Europa que ha necessitat en alguns partits que algunes jugadores de Segona nacional ajudin a l'equip per sumar valuosos punts. Ja en zona de descens, CF Molins de Rei i CF Torelló, amb 13 i 12 punts respectivament, estan despenjats de la classificació, però encara tenen opcions de salvació, quelcom que CF Pallejà, amb sols 3 punts i FC Martinenc, amb 1 sol punt, tenen molt més complicat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada