dissabte, 15 de març del 2014

La prèvia: RCD Espanyol C - CE Sabadell

Matinar per intentar sumar


Aquest diumenge, 16 de Març, a les 09.00 del matí, el CE Sabadell femení visitarà la ciutat esportiva Dani Jarque, per a visitar al RCD Espanyol C en partit corresponent a la 22ena jornada de lliga, en un partit que serà arbitrat per Marc Segarra.

-
RCD Espanyol C - CE Sabadell FC

L'equip barceloní va visitar a la primera volta la Ciutat Esportiva Olímpia desprès d'un inici regular que les havia col·locat en setena plaça, amb 10 punts i es van trobar a un CE Sabadell que a la primera part va fer un joc de contenció però va acabar dominant el joc per a anar al descans amb el 1-0, obra de Patri Ballesteros. El segon temps, va començar amb més intensitat visitant i Alba Duran va empatar, però de nou cap a les acaballes del partit, Ballesteros va marcar per sentenciar la victòria arlequinada, com podeu recordar en aquest Enllaç.

Actualment, però, les locals estan situades en una excel·lent segona plaça, a sols un punt del liderat sumant 41 en 20 partits, sent les segones màximes anotadores de la categoria i també les segones menys golejades. La data més esfereïdora, és que porten la impressionant xifra de 13 partits consecutius sense caure derrotades, precíssament des del seu últim enfrontament amb el CE Sabadell. Com a locals, a més, sols han conegut una derrota, contra les líders, la UE Vic.

Destaquen cara a porta les jugadores Andrea Gómez, amb 12 gols, una més que Ainhoa Alonso. També Carlota Ferrer, que en suma 10, aportarà perill en una davantera on les pilotes que jugadores com Safae Mansouri fan arribar, poden ser letals. Sota pals, Andrea Giménez o Laura Jansà, son garantia de seguretat final per una bona defensa amb jugadores com Clàudia Tena, que desprèn qualitat a cada toc de bola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada