dissabte, 29 de març del 2014

La prèvia: At. Riudeperes - CE Sabadell

Visita a un rival directe per la salvació


Aquest diumenge, 30 de Març, i a les 19 hores, el CE Sabadell sènior femení visita el camp del CF At. Riudeperes amb la obligació d'aconseguir puntuar, puix que s'enfronten a un rival directe per la salvació, que a pesar de trobar-se a nou punts de les arlequinades, es poden trobar amb algun problema en cas d'estar afectades per els descens compensats.

-
At. Riudeperes - CE Sabadell FC

El club osonenc, actualment està situat en tretzena plaça, amb 12 punts aconseguits en quatre victòries havent perdut els altres 16 partits que han disputat. Els queda per definir el derbi contra la UE Vic, però segurament se'ls donarà el partit per perdut, per que no varen poder presentar-se a casa les líders amb jugadores suficients per començar el partit. L'equip, és el menys anotador de la categoria, amb sols 23 gols marcats, i el segon que més encaixa, amb 71. En el partit d'anada, van caure derrotades a Olímpia per 2-0, en un partit on vàrem fer aquest resum.

Mònica Lozano, amb 8 gols anotats, és la màxima golejadora de l'equip, i la segueixen Carla Gardeta, amb 7 i Tania Francos, una jugadora amb un exquisit domini de la pilota, amb detalls de jugadora de futbol-sala, amb 4. El Sabadell, recordem, està actualment en dotzena plaça, sols 9 punts per sobre de les de Calldetenes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada