dilluns, 3 de març del 2014

Segona divisió Infantil-Aleví

Cinc grups i 70 equips en competició


Una categoria de contrasts, amb alguns equips on algunes noies comencen per primer cop a tocar una bola i amb altres noies que porten gairebé vuit anys jugant-hi, composen aquesta categoria, on aquesta temporada s'ha incorporat un bon nombre d'equips, que han sigut repartits en cinc grups de competició. Pujaran a primera divisió els campions de cada un dels grups.

Categoria amb molt de futbol (Foto: Jordi Romagosa).

En el Grup I, tenim en el liderat al CF Molins de Rei, que ha aconseguit convertir en victòries els 15 partits que ha disputat, seguides de prop per el CD Morell, amb tres punts menys, al qual varen guanyar el seu partit a la primera volta per 4-2. Cal dir, però, que les tarragonines han jugat un partit més que les de Molins, i els serà difícil retallar aquesta diferència a la classificació.

Seguim per el Grup II, on la igualtat domina la part alta de la classificació. És líder la EF Bonaire, amb 46 punts, però molt seguides de prop per la UD Viladecans, amb 44 i el CE Júpiter, amb 42. En contra, les egarenques tenen empatat l'enfrontament directe amb les de Viladecans de la primera volta i perdut amb les barcelonines. En aquest grup, hi trobem dos equips vallesans. El Cerdanyola FC, situades a la setena plaça, amb 21 punts, i a sols un punt, però en la desena plaça, el CE Mercantil B.

En el Grup III, el Vic-Riuprimer ha fet un equip per pujar de categoria i ho demostra partit darrera partit, havent guanyat els 17 que ha disputat, sumant també 196 gols a favor i tenint a les segones classificades, el CE Sant Esteve d'en Bas a vuit punts i a l'AEC Manlleu a 11 punts, fent a cada jornada un pas més per a l'ascens de categoria de les vigatanes.

Al Grup IV, igualtat entre els quatre primers classificats, amb el liderat per a la PBB La Roca B, que acumula 50 punts, seguit per el Vic-Riuprimer B amb 48, Arrabal-Calaf Gramenet ocupa la tercera plaça amb 46, i quarta plaça per a la UE Vilassar de Mar amb 45 punts, en un grup on ens trobem a un equip vallesà, el CD Badia del Vallès, ocupant actualment la desena plaça de la classificació, amb 19 punts aconseguits en els 18 partits que ha disputat, aconseguint alguna victòria de prestigi com la que van sumar al camp de la UE Vilassar de Mar guanyant 3-4.

I l'última agrupació de segona divisió, el Grup V, està composada per els clubs lleidatans de la competició, amb set clubs, encara que desgraciadament el Lleida Terraferma es va haver de retirar, i el domina la SE AEM Lleida, amb 30 punts aconseguits en els 10 partits on no coneix la derrota, encara que té a tres punts a les fragatines de la EFF Ponent, un equip al que han guanyat en els dos enfrontaments directes que han disputat en una lliga a tres voltes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada