dijous, 6 de març del 2014

Segona divisió Juvenil-Cadet

Sols quatre equips tocaran la glòria de l'ascens


58 equips es varen inscriure aquesta temporada per a competir e intentar aconseguir el salt a Primera divisió, però sols les campiones dels quatre grups en que es divideix la Segona divisió Juvenil-Cadet, aconseguiran jugar la temporada propera a la màxima divisió de la categoria. Avui, toca un petit anàlisi dels grups que composen aquesta competició i dels futurs rivals de dos equips vallesans com son el Cerdanyola FC i el CE Sabadell, que estan competint al més alt nivell.

Any de transició per al CE Mercantil (Foto: Jordi Romagosa).

En el Grup I, es va registrar a 14 clubs inscrits per a la competició, i ja a la jornada 17, trobem a un equip estructurat per a aconseguir l'ascens com a líder destacat. El FC Llevant Les Planes, encapçala la classificació amb mà ferma havent acumulat 49 punts, i havent cedit sols un empat, contra les segones classificades, el CF Igualada, al qual li tenen guanyat el goal-average i a més el tenen a 10 punts, per tant podem afirmar que les de Sant Joan Despí tenen ja un peu a Primera Divisió.

El Grup II, a principi de temporada semblava molt més complicat. Amb cinc equips que encapçalaven el grup amb fermesa, però el pas de les jornades ha anar assignant el liderat a la PBB La Roca, que acumula 48 punts, seguit amb 43 per la EF Bonaire. En tercera plaça, trobem al Femení Manu Lanzarote, amb 41 punts, perseguit per el CF Santvicentí amb 40 i el FC Santboià B amb 37. En aquest grup milita el CE Mercantil, que ha sumat 13 punts en el que portem de lliga, ocupant actualment la desena plaça.

En el Grup III, trobem en el liderat a la PBB La Roca B, que ha aconseguit bastir dos equips preparats per pujar a Primera, i ho fa amb 46 punts. Per darrera i a sols tres punts, el CD Sant Gabriel B, amb el que té l'average perdut. En tercera i quarta plaça, ja molt lluny, la UD Cirera i el CE Sabadell B, amb 38 punts i un altre equip vallesà, la EF Barberà-Andalucía i la UD Molinos, amb 35 punts.

En el Grup IV, igualtat a la zona alta. Si vé el CE Pontenc suma ja 49 punts, té l'AEC Manlleu a sols dos punts, encara que un partit més disputat, i en tercera i quarta plaça, ja més despenjats CF Santpedor i CE Puig-reig, però ja amb 41 punts. En aquest grup, tenim el gust de gaudir de Noélia Pérez, jugadora del CE Pontenc, i que ha anotat ja 70 gols en els 16 partits que ha disputat.

Així trobem als líders FC Llevant Les Planes, PBB La Roca i CE Pontenc, ocupant la primera plaça dels seus grups, i com les de La Roca tenen els dos equips líders, en cas de necessitar un quart equip per a completar la Primera divisió, s'agafaria al segon millor classificat, que per mitjana, està amb aquestes puntuacions:

EF Bonaire     2'69 pts.
AEC Manlleu     2'61 pts.
CD Sant Gabriel B     2'39 pts.
CF Igualada     2'29 pts. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada