dimecres, 5 de març del 2014

Categoria Cadet-Infantil

La categoria més desconeguda


Per a molta gent, aquesta és la categoria més desconeguda del futbol femení català, però és una bona sortida de formació per als clubs on no hi han suficients noies per a tenir un equip en categoria infantil i tampoc per a posar-les en un juvenil. Es tracta d'una categoria que es disputa en futbol-7, previ a poder competir contra juvenils o inclòs en primers equips, en la qual es varen inscriure 36 equips que van ser repartits en tres grups de competició, on les campiones de grup i el millor segon classificat, accediran a disputar el Campionat de Catalunya.



Trobem en el Grup I, a un equip que ha aconseguit ja la classificació per a les semi-finals del Campionat de Catalunya. La Penya Recreativa Sant Feliu de Llobregat, amb els 51 punts sumats en les 17 victòries aconseguides, ha signat ja el liderat definitiu del grup, deixant a la EF Bonaire a 11 punts i al Base Vilanova i la Geltrú a 12 punts, amb nou punts encara en joc.

En el Grup II, un altre equip està a sols un punt d'aconseguir-ho. El CE Manresa porta 54 punts i el seu màxim perseguidor és el CE Puig-reig, que en té 43, en els 18 partits que ha disputat i quan queden sols 12 punts més per disputar, per tant, les de la capital del Bages poden tenir ja mitja semi-final del Campionat de Catalunya a les mans.

El Grup III, es pot decidir definitivament aquest proper cap de setmana, doncs el líder amb 54 punts sumats fins ara, el RCD Espanyol, visita a les segones classificades, la UE Cabrera que en suma sis menys a falta de 12 punts a disputar-se, tenint el partit contra les periquites de la primera volta perdut. En aquest grup, hi ha l'únic equip del Vallès Occidental de la competició, el Cerdanyola FC, que s'ha situat a la quarta plaça, amb 34 punts.

A part de les ja classificades, Penya Recreativa Sant Feliu de Llobregat, son favorites per accedir a les semifinals del Campionat de Catalunya el CE Manresa i el RCD Espanyol, actuals campiones del torneig. Restarà conèixer les quartes classificades, que sortiran de la millor mitjana de les segones classificades de cada grup, que per ara porten aquests números:

UE Cabrera:     2'66 pts.
CE Puig-reig:     2'39 pts.
EF Bonaire:     2'35 pts.

3 comentaris:

  1. que yo sepa san fost es un pueblo del valles y es verdad que no somos una ciudad tan grande como cerdañola pero creo que merecemos el Reconocimiento ya que estamos quintas en liga y somos el equipo más joven de la categoría pero bueno muy buen trabajo ee a seguir así...

    ResponElimina
  2. A veure si t'informes bé abans de publicar res!!
    Al grup 3, el de l'Espanyol, a més del Cerdanyola hi juga també l'UE Sant Fost, cinquenes classificades.
    Sant Fots és Vallés, no???

    ResponElimina
  3. Hola Ferran i Anònim:

    Els que fem aquest blog, ens centrem sobretot en el Vallès Occidental, i en això ens referíem al posar 'Vallès'. Si veieu la capçalera del blog, a més, hi ha un escut d'un dels clubs de la comarca, del qual fem bastants articles, per que la majoria dels col·laboradors que tenim son d'aquest equip, familiars, amics o jugadores.

    Sempre ens podeu enviar articles, fotografies o cròniques a futfemsabadell@gmail.com, on mirarem de corregir-los, posar-los macos i publicar-los.

    Daniel, coordinador del Blog.

    ResponElimina