dilluns, 21 d’octubre del 2013

Juvenil A: CE Sabadell - Vic Riuprimer 2-3

Derrota en l'últim segon


No era el dia de sort per a les arlequinades i es varen ajuntar tots els factors per que a pesar de jugar molt bé, l'equip perdés. Jugar 50 minuts amb una jugadora de menys, encaixar un gol en pròpia porta, rebre el gol de la derrota quatre minuts desprès del temps habitual, tot es va conjurar per evitar una nova victòria del CE Sabadell, i tot això, sense treure mèrits a la constància de les rivals que els va permetre sumar els tres punts.


No va tenir la sort de cara el CE Sabadell (Foto: Roger Benet).

La primera part va començar amb les locals intentant obrir la defensa visitant, força poblada i molt ben estructurada, però que no va poder aturar a les sabadellenques en el minut 16, quan Maria Barrero, faria el 1-0. El partit seria llavors de domini arlequinat, que practicava un joc força elaborat que agafava velocitat en els metres finals, fins que arribaria la mitja hora de joc, i una jugada on les visitants podien establir l'empat, Laia Santos trauria la pilota amb les mans dintre de l'àrea, rebent la tarja vermella, i provocant un penal que va acabar aturant Sílvia Piñol. En canvi, dos minuts desprès, Alba Vidal faria el 1-1 per al Vic Riuprimer amb el que s'arribaria al temps de descans.

En el segon acte del partit, el CE Sabadell intentaria portar el pes del partit, amb valentia, però les visitants anaven guanyant metres en el mig del camp, i l'encontre, a pesar de que les locals jugaven amb una jugadora de menys, era molt anivellat, amb oportunitats per les dues bandes, fins que desprès d'una jugada d'atac vigatana, Laura Carrasco tocaria la pilota per a fer-se el 1-2 en pròpia porta al minut 62. El partit semblava sentenciat, però les vallesanes varen treure forces per lluitar e intentar empatar, dominant i sols patint en algun contraatac rival, i quan tot semblava perdut, en la prolongació del partit, Anna Canyís faria al minut 82 el 2-2 que semblava definitiu, però una errada posterior, amb el físic local enfonsat, permetria que les osonenques marquessin en la última jugada del partit, per mitjà d'Ariadna Pérez el 2-3, desfermant l'alegria visitant.

Amb aquest resultat, el CE Sabadell queda en sisena posició, amb sis punts en els tres partits disputats, i la propera setmana rebrà al CE Pubilla Casas a Olímpia.

2 comentaris:

  1. Hola. L'article hauria d'estar a Juvenil-Cadet A 2013-14. A part d'aquets error, m'ha agradat molt l'article.

    ResponElimina
  2. Gràcies per avisar. Ja ho hem canviat.
    I gràcies per llegir-nos!

    ResponElimina