dissabte, 19 d’octubre del 2013

CE Sabadell - CF Pallejà

Les líders visiten Olímpia

Complicat enfrontament per a les arlequinades, que reben a les líders de la competició, un CF Pallejà, que a pesar de ser un nouvingut a la categoria, amb l'ascens que varen aconseguir des del Grup I de Primera Catalana, han demostrat sobradament que son un dels equips que més tindrà a dir aquesta temporada a Preferent. El partit es disputarà aquest Diumenge, 20 d'Octubre a les 12.15 a Olímpia.

-
CE SABADELL FC - CF PALLEJÀ

El CF Pallejà, ha aconseguit en les quatre jornades disputades, el plé de victòries, sumant els 12 punts en joc i amb 12 gols a favor, sent les segones més golejadores de la categoria i sols 1 encaixat, sent el millor equip en aquest aspecte. Ja varen sorprendre per la solidesa d'equip que varen demostrar en el seu debut, guanyant a casa del Bellavista-Milan per 0-2, van consolidar bones impressions en el seu debut a casa, derrotant al Santa Eugènia per 5-0 i en les dues últimes jornades, s'han coronat com a les reines provisionals de la categoria, enfonsant a la EF Bonaire a domicili, amb un clar 0-3 i guanyant a casa seva a la UE Vic, per 2-1, remuntant un partit que perdien 0-1 al primer minut.

La màxima artillera de l'equip, Carla Farré, és la jugadora somniada per a qualsevol equip. 5 gols en els 4 partits que ha disputat, és una jugadora sortida del futbol base del CF Pallejà, que va passar dos anys al futbol sala de Pallejà, però que ha aconseguit pujar a l'equip des de Segona Catalana fins a Preferent, mantenint-se fidel als colors. Aquesta temporada comparteix protagonisme ofensiu amb Lucia Llòpis, que fa bastants temporades havia jugar al juvenil del FC Barcelona i que porta ara 3 gols. Tampoc podem oblidar en aquest aspecte golejador a Alexandra Martínez o a Marta Garcia, que acostuma a llançar els penals.

En la zona defensiva, s'ha de destacar a la portera aquestes quatre primeres jornades: Laura Sánchez. Un altre somni per a qualsevol conjunt, jugadora sortida de la cantera de l'equip, i que debuta aquesta temporada en el primer equip, desprès de que la passada temporada jugués a Primera juvenil, però el que més sorprèn, és la seva joventut, ja que no ha complert encara els 15 anys, i que complimenta una defensa molt compacte i amb que és la base de l'equip, demostrant sacrifici partit rera partit. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada