dimarts, 29 d’octubre del 2013

Juvenil-Cadet B: CE Sabadell - UD Molinos 4-1

Tornen a guanyar en un bon partit

Les arlequinades rebien a la UD Molinos, un equip força complicat i situat a la zona mitja de la classificació, que va venir a Olímpia a intentar treure algun punt i que van caure derrotades davant l'empenta de les de Ramon Gonzálvez en un partit molt pràctic de les locals.

Bon partit de les arlequinades (Foto: Roger Benet).

Les sabadellenques sortien al camp plantejant un partit davant un equip plé de confiança i que venia de guanyar la passada jornada per 11-0 al Calella. No va ser fins al minut 25 que Carla Doven no posaria en franquícia a les locals, marcant el 1-0, ràpidament respòs per les mataronines, que farien el 1-1 mitjançant Sílvia Salvador, quatre minuts més tard. Llavors, seria de nou Doven la que al minut 32 tornaria a marcar, fent el 2-1, i quatre minuts desprès, Marta Mota, posaria el 3-1 amb el que s'aniria al descans.

Sols començar el segon temps, Meritxell Fuentes es marcaria en pròpia porta el 4-1, i la segona part seria de joc més lent, amb les visitants més castigades físicament i les locals tocant amb més criteri, buscant més combinacions que en el primer temps, però sense arribar a aprofundir el suficient per tornar a batre a les maresmenques, que quan perdien la pilota, es defensaven amb molt d'ordre, però que en cap moment varen tenir la capacitat de sortir amb la pilota sense que les arlequinades poguessin recuperar posicions defensives.

El partit el donaria per acabat el col·legiat, Antonio Pinzano, amb el 4-1 definitiu que deixa a les vallesanes en una còmode cinquena plaça, amb 7 punts en els 4 partits disputats i amb 10 gols a favor i 7 en contra, a 2 punts de la segona plaça i a 5 del liderat. L'altre equip vallesà, la EF Barberà-Andalucía, va apallissar amb contundència a la UE Vilassar de Mar per 8-1, sent les que ocupen la segona plaça.