divendres, 18 d’octubre del 2013

El FC Barcelona fa història

Decidits ja els vuitens de final de la Champions

Aquesta setmana, entre dimecres i dijous, es varen disputar els partits de tornada dels setzens de final de la Champions League femenina, amb la majoria de les favorites passant ronda, algunes com les actuals campiones, VfL Wolfsburg, Arsenal Ladies FC, Olympique Lyonnais, LdB Malmö o 1. FFC Turbine Potsdam, atropellant a les seves rivals, o altres com Tyresö FF, suant tinta per treure un 0-0 a París, contra el PSG i fent valer un curt 2-1 de l'anada.

Canković i Losada, radiants desprès de la
 classificació aconseguida (foto: @losada_vicky).

Una de les sensacions però, va ser la classificació del FC Barcelona per a la següent ronda. Les catalanes varen empatar la setmana passada amb el potent Brøndby IF al Mini-Estadi amb 0-0, i anaven a Dinamarca on els valia una victòria, però també qualsevol empat amb gols. En un partit disputat en el Brøndby Stadion, davant 6.000 persones, les blaugranes varen començar patint la superioritat física rival, i encaixant el 1-0 al minut 25, obra de Thorsen, que va lluïr fins a la mitja part, però demostrant que per res era un equip inferior a les actuals campiones de la lliga danesa.

Al segon temps, Marta Corredera va poder anivellar el marcador, posant el 1-1 al minut 52 i la sèrbia Canković, que va entrar per Alexia a mitjans de la segona part, va rematar a les locals marcant en el 87 el 1-2, també a passada de Corredera. L'empat final, va arribat al minut 94, per mitjà de Boye-Sørensen deixant amb un apretat 2-2 el marcador, però no va canviar el camí de la història que ens indica que les barcelonines per primer cop en la seva història es classifiquen per vuitens de final de la Champions i hauran de jugar contra el Zürich Frauen el passi als quarts de final. Us deixem també una entrevista de La Xarxa a la ex-arlequinada Vicky: Entrevista de La Xarxa a Vicky Losada