dimecres, 23 d’octubre del 2013

Primera Catalana, cinquena jornada.

La Planada no va poder mantenir el liderat

Les sabadellenques tenien una dura visita al camp del CE Sant Gabriel C, on es jugaven el liderat, i on varen caure derrotades, caient així a la quarta plaça de la classificació, superades per la EF Montcada, que va guanyar 0-1 al camp del CE Júpiter i de la ECF Les Garrigues, que va apallissar a domicili al CS Juan XXIII per 0-6. Per la seva part, el FC Sant Quirze va aixecar un 0-3 que es veia al minut 30 davant la UE Tàrrega en un partit que va acabar 6-4.

Primera victòria del FC Sant Quirze (Foto: Jordi Romagosa).

FC Sant Quirze - UE Tàrrega     6-4
Malament començava el partit per a les locals quan Zeltia feia en pròpia porteria el 0-1 al minut 2, i quatre minuts més tard, Ariadna feia el 0-2. A la mitja hora de joc, s'arribaria amb el 0-3 de Sandra, que semblava sentenciar el partit, però poc desprès Gema Pacheco marcaria el 1-3 que donava esperances a les mussoles i amb el que s'arribaria al descans. Al segon temps, el partit canviaria radicalment. Cris Campos al minut 49 i dos minuts mes tard Yaiza Molina, posarien el 3-3 al marcador i el partit agafaria una altre dimensió, amb les escalivades crescudes i les targarines molt nervioses. El partit es decantaria amb dos gols de Gema Pacheco, al minut 62 de penal i al 74 i un altre de Nicole al 81, que posava un insalvable 6-3 al marcador, que retallaria Gemma Vilariño al minut 89, per posar el 6-4 definitiu. El Sant Quirze va remuntar per que en cap moment va baixar els braços i per que va creure en les seves possibilitats.

CE Júpiter - EF Montcada     0-1
El Montcada sabia que una victòria les col·locava en segona plaça i varen anar a la Verneda amb intencions de guanyar, però es varen trobar a un rival molt complicat, un Júpiter que volia sumar per no acostar-se a la zona perillosa de la classificació, i que va sorprendre tant en alineació com en plantejament d'inici. El partit va tenir moltes alternatives i fases del joc realment entretingudes, però tant les defenses d'ambdós equips i les seves dues porteres, Samantha i Davinia van impedir que es mogués el marcador durant el primer temps. A la represa, el partit va continuar amb la mateixa tònica, però van ser les vermelles les que varen posar una mica més d'iniciativa sobre el camp, anant guanyant terreny poc a poc, fins que en el minut 71, Nerea Talavera va marcar el 0-1. En els últims minuts, les locals varen atacar amb més intensitat, però les vallesanes van mostrar-se serioses en defensa i es varen emportar els 3 punts que les posen en segona posició de la classificació.