dimarts, 1 d’octubre del 2013

Segona jornada i primeres sorpreses

La lliga de Primera catalana, Grup II al detall

La segona jornada es va disputar i va deixar un parell de sorpreses, com son la victòria del FC Martinenc al camp del Juan XXIII, o la del CE Manresa al camp del CE Júpiter. També cal destacar el partidàs disputat a La Planada, on les locals varen vèncer en l'últim minut a una UDA Gramenet que va mostrar tenir un gran equip i saber jugar la pilota i la victòria treballada de la EF Montcada sobre el FC Sant Quirze.

Aroha Medina va estar a gran nivell.

UD La Planada - UDA Gramenet     4-3
El partit de la segona jornada entre la UD La Planada i la UDA Gramenet, va ser tant vibrant com indica el resultat. Les locals van començar tenint la pilota i volent ser les protagonistes, però la bona feina defensiva de les de Santa Coloma feia molt difícil crear ocasions, fins que una bona acció local entre Vero i Michi, va acabar als peus de Marta Tomàs per fer el 1-0 al minut 13. Aquesta alegria poc va durar a les locals, ja que les blaves amb passades llargues varen aconseguir descentrar-les i marcar, per mitjà de Núria Hernández als minuts 21 i 31 els dos gols per posar el 1-2, però quan semblava que amb aquest resultat s'acabaria la primera part, l'àrbitre xiularia una cessió i Maria Michi faria el 2-2 en el llançament de la falta.

Al segon temps, el partit va continuar amb la mateixa tònica de joc, una UD La Planada trepitjant sense por el camp contrari i una UDA Gramenet defensant-se amb molta intensitat i contundència, per sortir en ràpids contracops, i així, al minut 51, Laura Guzmán posaria el 2-3 al marcador. Les carbassa-i-verdes es varen sobreposar a aquest dur revés, i encara que van estirar més de cap i coratge que de futbol, va aconseguir, primer amb una bonica jugada d'Andrea que va cedir la pilota a cap darrera i Sandra va disparar la bola per tot l'escaire, empatar amb el 3-3 al minut 77, i quan tothom pensava que el marcador final registraria aquest empat, apareixeria Sara, per desprès de fer una bonica jugada individual, marcar el 4-3 final que donava els 3 punts a les sabadellenques.

EF Montcada - FC Sant Quirze     2-0
Dos equips que varen voler imposar el seu estil es varen trobar en el Municipal de Can Sant Joan el Diumenge a la tarda. Les locals, estan demostrant aquesta temporada que poden acabar molt a dalt de la classificació de nou, i ja en el minut 20, la inevitable Adriana Domínguez posava el 1-0 al marcador. A partir d'allà, les mussoles varen posar més intensitat en el joc, i fins i tot podrien haver igualat el partit en un penal al voltant de la mitja hora de joc, però Davinia va aturar el xut de Gema, però les locals varen saber estar molt atentes en defensa i sortir amb contracops molt ben elaborats i amb molta intencionalitat, però el marcador es va quedar amb aquesta mínima renta per a les vermelles.

A la represa, a pesar de que les de Montcada volien jugar la pilota e intentar estructurar el joc, l'equip visitant va anar emportant-se el partit als seus interessos, tornant-lo més ràpid i produïnt-se perill a les dues porteries, però Elia i Davinia varen estar a gran nivell. El partit va anar agafant color visitant, però la resistència i constància local va ser la que es va emportar el gat a l'aigua, amb el 2-0 al minut 90 transformat per Nerea Talavera i fent que es quedessin els 3 punts a casa.

CE Òdena - CFJ Mollerussa     5-1
ECF Les Garrigues - CE Seagull     4-0
CS Juan XXIII - FC Martinenc     0-3
CE Júpiter - CE Manresa     3-4
Soses - CE Sant Gabriel C     0-4
CE Tàrrega - Lleida Esportiu     1-0