dilluns, 28 d’octubre del 2013

Juvenil-Cadet A: CE Sabadell - CE Pubilla Casas 4-2

Nou partit brillant i retrobament amb la victòria

Les noies de Xavi Sanmiquel volien refer-se de la derrota en l'últim segon la passada jornada i ho varen fer contra l'equip que era considerat la revelació de la temporada a la categoria en un partit molt mogut, tant en el joc com en el marcador, però que va acabar en un resultat just vist els mèrits de les arlequinades contra un CE Pubilla Casas que no va desagradar gens entre el públic local.

L'equip sencer va estar a un gran nivell (Foto: Roger Benet).

Tot i així, no començaria bé el partit per a les arlequinades, quan al minut 12, la col·legiada assenyalaria un penal molt dubtós a favor de les visitants, que transformaria en el 0-1 Marta López. Les locals, però, en cap moment varen perdre la tranquil·litat i van anar guanyant més terreny i combinant millor, fins que al minut 19, de nou de penal, Marina faria el 1-1. Sols sis minuts desprès, les vallesanes tornarien a marcar, aquest cop per mitjà de Judith Cervantes, per posar el 2-1 al marcador, i el CE Sabadell començaria a donar mostres de que quan comença a combinar i a confiar en l'equip, poden donar moltes alegries aquesta temporada, encara que la primera part va acabar amb una errada de concentració de gran part de l'equip que va permetre a les visitants, quasi al final de la primera part, aconseguir el 2-2 amb el que es va arribar al descans, obra aquest cop de la visitant Marta López.

Al segon temps, les sabadellenques varen sortir amb una marxa més que a la primera part, molt concentrades i amb les idees força clares per afrontar a un bon rival que en cap moment volia perdre la cara al partit. Les ocasions arribaven a les dues porteries i Sílvia Piñol seria clau per que les visitants no poguessin marcar, com si ho van fer les arlequinades, amb un gol de Maria Barrero que posaria el 3-2 i que faria que el partit canviés, amb un Sabadell jugant més còmode i amb els nervis apareixent en les files rivals, fins que prop del final del partit, l'àrbitre va expulsar a la visitant Paula Fernández per insultar a l'àrbitre i en el descompte les arlequinades varen anotar-se el 4-2 en un gol en pròpia porta de les de L'Hospitalet.

Sílvia va tornar a demostrar la seva qualitat (Foto: Roger Benet).

Amb aquest resultat, les arlequinades pugen fins a la cinquena posició, amb 9 punts en els quatre partits que ha disputat, 10 gols marcats i 6 encaixats, estant sols a tres punts de les líders, el FC Barcelona. Per la seva part, el Cerdanyola FC va batre al FC Martinenc per un clar 4-0 i puja a la vuitena plaça de la competició.