dimarts, 22 d’octubre del 2013

Preferent, cinquena jornada

El Pallejà es destaca com a líder en solitari

La derrota del CE Llerona, i no fallar a la seva visita a Sabadell, permet a les pallejanenques ser les actuals líders en solitari de la categoria, amb un plé de victòries en els cinc partits que han disputat, i amb 15 gols marcats i sols un d'encaixat, cosa que les converteix en l'equip menys golejat de la categoria. Lloret, La Roca i Llerona les persegueixen, a sols tres punts.

El Pallejà segueix comandant la classificació amb fermesa.

PBB La Roca - CE Llerona     5-2
La Roca vol lluitar per estar a la zona noble de la classificació i rebia a un Llerona que compartia fins aquesta jornada liderat, en un partit on les locals es posarien per davant del marcador amb dos gols de Laura Petit i Cristina, als minuts 16 i 19, per posar un 2-0 que duraria fins a la mitja part al marcador. A la represa, les visitants sortirien amb més intensitat, i primer Ana Isabel al minut 56 i després Zaida, al 65 igualarien la batalla, amb el 2-2 que es trencaria quatre minuts més tard amb el 3-2 de Lídia i un minut després el 4-2 de Mònica. Amb les visitants intentant reduïr la distància al marcador, arribaria al minut 88 un altre gol de Lídia per posar el 5-2 definitiu i pujar a les blanc-i-blaves a la segona plaça, amb 12 punts i a 3 del liderat.

UE Vic - FC Santfeliuenc     9-0 (suspès)
Passeig per a les locals davant un equip molt tocat, tant moral com físicament. La resistència visitant va durar sols 11 minuts, que va ser quan va marcar Carla Ventura, que va repetir al minut 14. Els problemes per a les del Baix Llobregat es varen agreujar llavors amb la lesió de la seva portera, Maud, que va haver d'abandonar el terreny de joc. Els gols varen anar caient, amb tres de Júlia Roca, dos d'Ester Clopés i un de Mazuecos i un altre d'Elisabet Roca, per arribar al descans amb un escandalós 9-0 al marcador. La segona part, però, ja no podria començar, ja que quatre jugadores més de l'equip visitant, no podien sortir a disputar la segona part, per diverses lesions patides al primer temps i l'equip no tenia canvis.