diumenge, 6 d’octubre del 2013

CE Sabadell FC - CF Lloret 2-3

Les arlequinades varen saber reaccionar, però sense aconseguir el premi final

Visitava Olímpia un dels equips favorits per acabar a la zona alta de Preferent, amb clares opcions d'ascens i poder recuperar així la Segona divisió nacional que varen perdre al final de la passada campanya, però les arlequinades tenien la suficient confiança per aconseguir intentar seguir sumant punts per a començar a cimentar la permanència en una difícil categoria, i encara que varen estar a prop d'aconseguir-ho, es varen quedar sense puntuar en el tram final del partit.

Bon partit sense recompensa per a les arlequinades (Foto: Roger Benet).

Malament començaria el partit per a les sabadellenques, quan al minut 6, Anna Crillo posaria el 0-1 per a les visitants, que s'avançaven així en el marcador, desprès d'un inici de partit amb molta intensitat, i les lloretenques anirien agafant més confiança en el joc per marcar, al minut 17 el 0-2, obra de Cio Aragonés. Amb aquest resultat, les locals han anat perdent els prejudicis de jugar contra un equip que es veia més conjuntat, i les visitants han anat perdent la força inicial, això si, sent força perilloses en les seves arribades a porteria contrària. Amb el 0-2 s'arribava a la mitja part, però amb un CE Sabadell que ha donat força bona imatge i que potser no mereixia estar tant avall al marcador.

Al segon temps, les arlequinades han sortit amb més ambició i arrel a unes protestes visitants, on l'àrbitre ha expulsat al delegat visitant, al minut 50, Ana Aranda ha fet el 1-2. Allà ha vingut la reacció arlequinada i les dubtes de les que avui, vestien de rosa, i ha sigut Patrícia Vázquez, la que al minut 60 ha posat el 2-2 que igualava el marcador. El partit no sols estava igualat en el marcador, però han sigut les visitants, amb més ofici, que han marcat el 2-3 per mitjà d'Anna Crillo, al minut 73 i han sabut treballar molt bé defensivament per no patir en excés fins al final del partit.

Així, el CE Sabadell quedarà amb 3 punts en els 3 partits disputats, i desprès de jugar contra 2 dels equips que varen baixar des de Segona divisió nacional i que volen que aquesta sigui sols un retorn efímer a Preferent.

Minut de silenci en record a en Jose, del Bar Centre d'Esports.