divendres, 4 d’octubre del 2013

Espectacle per obrir foc

Derbi per començar, en un enfrontament amb el Cerdanyola FC


El CE Sabadell començarà la seva segona temporada consecutiva a Primera divisió contra un equip que la passada temporada va aconseguir brillantment l'ascens, el Cerdanyola FC en el derbi d'equips del Vallès Occidental, que es podia haver truncat amb el descens la passada temporada del CE Mercantil. El partit es disputarà Diumenge, 6 de d'Octubre a les 10.30 hores a les sabadellenques instal·lacions d'Olímpia.


Claudia Lázaro debutarà amb el Cerdanyola a Primera (Foto: Roger Benet).

Les locals tornen a la lliga amb un equip que manté a la majoria del bloc que va aconseguir la permanència la passada temporada, força jove i sols amb algunes baixes de pes, encara que amb l'esperat retorn de Sílvia Piñol sota pals desprès de superar la llarga baixa que ha patit per malaltia. També tornarà, passades unes jornades, Yaiza Muñoz recuperada també d'una greu lesió. Més tardarà Clàudia Poch, recuperant-se encara d'una lesió. Com sempre, a part de les noves incorporacions, l'equip, aquesta temporada a les ordres de Xavi Sanmiquel i Mary Mayoral, aniran treballant amb les noves promeses del Juvenil B per a treballar per el futur de l'entitat arlequinada.

Per part de les verd-i-blanques, segueixen les seves jugadores més destacades, com Melania Garcia, Alba Castro o Clàudia Lázaro, però també incorpora a jugadores contrastades com son Nerea Peinado, Vanessa López, Ivet Lloensí del CE Mercantil, Laura Romero del RCD Espanyol o Elisabeth de Santiago del FC Sant Quirze que sens dubte donaran un salt qualitatiu a un equip que aspira a una ràpida permanència per a poder també foguejar a les seves jugadores en el primer equip. 

Els dos equips comencen així una dura temporada on s'hauran d'enfrontar amb els millors equips de Catalunya, com son entre d'altres FC Barcelona, RCD Espanyol, UE L'Estartit, Reus Deportiu o CE Sant Gabriel i tindran d'evitar les 5 places de descens que en principi hi hauran per als 16 equips que disputen la competició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada