diumenge, 13 d’octubre del 2013

UE At. Prat - CE Sabadell 5-3

Derrota agredolça

Aquest diumenge s'ha disputat el partit de la quarta jornada de la Lliga de Preferent en l'estadi municipal Júlio Vélez, d'El Prat de Llobregat, entre les locals, un equip que té com a objectiu estabilitzar-se a la part alta de la taula classificatòria de la categoria, i el CE Sabadell, que volia intentar emportar-se algun punt del Baix Llobregat per seguir sumant en busca de la permanència.

Ruth va marcar dos gols, però no es va poder sumar cap punt.

El partit començaria amb molta intensitat i rapidesa i les locals s'avançarien amb el 1-0 al minut 11, obra d'Esther Meroño, però les arlequinades reaccionarien ràpidament, empatant, per mitjà de Patrícia Vázquez al minut 18, encara que els duraria poc l'alegria, ja que dos minuts desprès, de nou Esther posaria el 2-1 en el marcador. Seria a la mitja hora de joc quan Ruth faria el 2-2 i deu minuts desprès, repetiria, posant el 2-3 al marcador, encara que de nou les pratenques reaccionarien ràpid a un gol sabadellenc, aconseguint el 3-3 la màxima artillera local, Míriam Sánchez, als 42 minuts de joc. Amb aquest generós marcador, s'arribaria al temps de descans.

A la segona part, tardaria un altre cop molt poc a moure's el marcador, i de nou la ex jugadora del Llevant Les Planes, Esther Meroño, marcaria, per fer al minut 47 el 4-3. A partir d'aquell moment, les blau-gualdes han fet un pas cap a darrera, no permetent-se tantes alegries ofensives, i les vallesanes han intentat mossegar més, intentant robar a la medul·lar per tenir més a la vora la meta contrària, tenint dues ocasions, de Gisela i de Ruth, que les locals han tret a la línia de gol. També Aranda ha tingut una excel·lent oportunitat, però quan ha superat a la portera, una defensa ha tret la pilota sota pals. Els minuts anaven transcorrent, i poc a poc les sabadellenques es bolcaven més en atac, però ha sigut Ana Ollé, per part local, la que ha anotat, 3 minuts abans del xiulet final el 5-3 definitiu.

Amb aquest resultat, les arlequinades queden en onzena plaça, amb tres punts, 10 gols a favor i 14 en contra, i la propera setmana rebran a les líders imbatudes, el CF Pallejà.