diumenge, 27 d’octubre del 2013

Santfeliuenc FC - CE Sabadell 0-10

Ampli resultat per les arlequinades

Partit molt desigual el que enfrontava a les locals, un Santfeliuenc FC amb moltes baixes, situades al fanalet vermell de la classificació i que volien sumar per a no seguir amb la mala ratxa de circumstàncies adverses que han patit fins ara i un CE Sabadell que volia sumar per no ficar-se de plé en la zona de perill de Preferent.

Tarda golejadora de les arlequinades (Foto: Jordi Romagosa).

Ja en els primers minuts de partit, es veuria que les arlequinades serien les clares dominadores de l'encontre i que les del Baix Llobregat intentarien mantenir la porteria a zero, com així va ser, fins al minut 23, on Tania no va voler donar per perduda una pilota i va anar a lluitar-la entre una defensa i la portera rival, tocant-la el just per dirigir-la a la porteria i marcar el 0-1. Allà les vallesanes es varen treure de sobre la pressió, i Gisela en una falta executada de manera espectacular, va fer el 0-2 al minut 29. Tres minuts més tard, l'àrbitre prendria protagonisme, i desprès de treure la segona groga a una jugadora local, Manuela Naranjo, expulsant-la, trauria una vermella directe a Patricia Vázquez, i posteriorment una vermella a Carlos Arean, dues targetes molt incomprensibles. En la següent jugada, les vallesanes, emprenyades, farien el 0-3 per mitjà de Patricia Ballesteros, rematant de cap, i desprès Ruth marcaria en els minuts 38, 39 i 45, per anar al descans amb un contundent 0-6.

El segon temps, començaria com va acabar el primer, amb gol arlequinat, i seria Tania la que en el minut 47 faria el 0-7. A partir d'aquells moments, el partit baixaria una mica d'intensitat, però arribaria el minut 60, quan Mayo va donar una magistral passada des de mig camp a la mitja lluna de l'àrea local a Tania, que definiria per fer el 0-8. Vuit minuts desprès, seria Patricia Ballesteros la que marcaria, i amb el 0-9, a la següent jugada l'àrbitre tornaria a donar la seva pitjor versió, dient-li a la lateral esquerra local 'Sacas como el culo', i quan Sandra Clavel li contestaria 'Como el culo, árbitro', la expulsaria, amb vermella directe. El resultat l'arrodoniria Ruth de nou, amb el 0-10 al minut 73, i els últims minuts, els dos equips varen intentar no complicar-se la vida amb l'àrbitre, que va tenir una actuació deplorable, sols salvada per uns assistents que volien prendre's seriosament el partit.

El CE Sabadell, queda doncs amb 6 punts en els 6 partits disputats, havent marcat 20 gols i encaixat 17, el que les col·loca en dotzena plaça, amb 3 punts sobre el descens.