dimecres, 30 d’octubre del 2013

Primera Catalana, sisena jornada

El Sant Gabriel no afluixa i Les Garrigues es posen segones


Bon cap de setmana per a la majoria dels equips vallesans. UD La Planada, FC Sant Quirze del Vallès, CS Juan XXIII guanyen i la EF Montcada empata, però contra un dels equips que possiblement donarà més maldecaps als equips de la zona alta, el FC Martinenc. 

Noelia Maese poc va poder fer contra La Planada.

EF Montcada - FC Martinenc     1-1
El partit va començar amb dos equips que no tenien cap pressa per combinar i poder atacar a les rivals amb excessiu perill, encara que les locals intentaven portar la iniciativa, però sense la frescor que els dona tenir a les seves files a Adriana Domínguez, sancionada per aquest partit, fins que a la mitja hora, Montserrat faria el 1-0, que es mantindria fins al descans. Al segon temps, les vermelles no trobaven el camí per ampliar el marcador i se les notava amb excessius nervis en la construcció del joc, i varen ser les barcelonines les que empatarien, al minut 60 amb gol de Paula. La última mitja hora de joc, Mayol va salvar al seu equip i les visitants es varen emportar un punt de Can Sant Joan.

ECF Les Garrigues - CE Júpiter     4-1
Partit molt pràctic de les locals, que ja es varen posar per davant del marcador al minut 8, amb el gol d'Elvira Vidal, que posaria el 1-0 al marcador que semblava que imperaria a la mitja part, donat que les de Les Borges Blanques no acabaven de clavar cap de les múltiples oportunitats que gaudiren, fins que en un minut, el 44, Anna Rosset i Gemma Marrades, farien dos gols amb els que s'arribaria al descans amb un clar 3-0. A la segona part, de bon inici, Cristina Triay faria el 3-1, però les locals en cap moment perdrien el control del partit, passant els nervis a les barcelonines, que veien com la seva millor jugadora, Del Barrio era anul·lada per el conjunt local, que remataria el marcador amb gol d'Iris Aixalà al minut 70.

Altres resultats:
CFJ Mollerussa - Lleida Esportiu B     1-2
UDA Gramenet - CE Sant Gabriel C     1-3
CE Òdena - FC Sant Quirze del Vallès     2-7
UE Tàrrega - CE Manresa     3-0
UD La Planada - CE Seagull     6-1
Soses - CS Juan XXIII     2-6

Classificació:
1.  CE Sant Gabriel C     18 pts.
2.  ECF Les Garrigues     15 pts.
3.  UD La Planada     15 pts.
4.  EF Montcada     14 pts.
5.  FC Martinenc     10 pts.
6.  Lleida Esportiu B      10 pts.
7.  UE Tàrrega     8 pts.
8.  CS Juan XXIII     8 pts.
9.  FC Sant Quirze Vallès     7 pts.
10.Soses     7 pts.
...
14.UDA Gramenet     3 pts.
15.CE Òdena     3 pts.
16.CFJ Mollerussa     1 pts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada