dilluns, 14 d’octubre del 2013

UD La Planada - Lleida Esportiu B 4-2

Les sabadellenques segueixen sumant victòries


La UD La Planada aconsegueix seguir comptant els seus partits per victòries i en suma una de nova, a la quarta jornada de Lliga, i segueix compartint el liderat amb el CE Sant Gabriel C, a les quals visitaran la propera setmana, empatades amb 12 punts, seguides amb 10 per la EF Montcada que aquest passat diumenge varen empatar a casa 1-1 contra el CS Juan XXIII.


Les sabadellenques segueixen donant bona imatge.

Sorprenent plantejament el del filial del Lleida Esportiu que va plantar-se al municipal de La Planada-Can Deu amb un equip molt jove, plé de juvenils i cadets, jugant amb molta frescor i amb un joc molt alegre, intentant imprimir molta velocitat al partit i fent algunes jugades de combinació força atractives, però les locals no es van arrugar en cap moment i Marta Tomàs va fer el 1-0 al minut 28, encara que set minuts desprès, Júlia Lotina va fer el 1-1 amb el que s'aniria a la mitja part.

Al segon temps, Sara Garcia al minut 49 faria el 2-1 i les lleidatanes empatarien al minut 54, amb gol de Sílvia Navarro en una bonica vaselina. Marta Tomàs no volia ser menys, i va demostrar la seva qualitat un minut desprès, posant el 3-2 al marcador, i poc desprès, al minut 63, fent el 4-2, col·locant la bola amb l'exterior de la bota. A partir d'aquell moment, les locals varen ofegar el mig camp rival i el marcador ja no es va moure, arribant el xiulet final i els 3 punts per a les locals.

Soses - FC Sant Quirze     4-2
Decepció de les escalivades en la seva visita a Soses. A pesar de que Maria marcaria el 0-1 al minut 2, les locals empatarien al minut 10 amb gol de Victòria. Zaira posaria el 1-2 al marcador amb el que s'arribava al temps de descans. A la segona part, dos gols d'Adriana Carmona i un altre de Victòria farien tornar a les vallesanes sense punts cap a casa, situant-les amb 1 sols punt en els 4 partits disputats.

Classificació:
1.  CE Sant Gabriel C     12 pts.
2.  UD La Planada     12 pts.
3.  EF Montcada     10 pts.
4.  ECF Les Garrigues     9 pts.
...
8.  CS Juan XXIII     5 pts.
...
13. CE Manresa     3 pts.
14. FC Sant Quirze     1 pt.
15. CE Seagull     1 pt.
16. CFJ Mollerussa     1 pt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada