dijous, 13 de desembre del 2012

Primera catalana, grup II: Jornada 12

El futbol torna desprès d'una jornada de descans per els festius del pont de Desembre.

La Primera catalana, en el seu grup II arriba a la 12ena jornada de competició desprès d'una setmana de descans degut als festius i el pont que el calendari ens va oferir el cap de setmana passat. Aquesta jornada, ofereix partits força interessants amb equips que s'estan jugant molt en la categoria, tant per dalt com per baix de la taula classificatòria. Els partits destacats, son aquests:

EF Montcada - CECF Les Garrigues
Les locals, quartes classificades, reben a les segones, amb l'objectiu clar de retallar part dels 4 punts que separen als dos equips. Les vermelles, que en els 5 partits que han jugat a casa no coneixen la derrota (4 victòries i 1 empat), compten amb la baixa d'Andrea Rius, sancionada per la vermella rebuda per unes mans dintre de l'àrea en l'últim partit, mentre que les lleidatanes, l'equip menys golejat del grup i el segon màxim anotador, es presenten al Municipal Can Sant Joan amb tota l'artilleria disponible, amb una ratxa de 8 victòries consecutives i  amb una Cristina Tió pletòrica cara a porta.

CF Soses - CE Manresa
L'equip local, amb 15 punts i amb la tranquil·litat d'estar complint números per aconseguir de nou la permanència, rebrà a les terceres de la classificació, un CE Manresa que vé de perdre sorprenentment a casa, però que espera tornar a agafar la ratxa de les victòries, i més a fora de casa, on encara no ha cedit cap punt aquesta temporada. Les locals confiaran de nou amb el seu estil de joc ordenat, amb contenció i sortides ràpides, i les visitants, son tot un perill amb les faltes llançades per Baylina o l'habilitat a partir de tres quarts de camp de Mariona.

CE Seagull - CF Barceloneta:
Partit d'importància màxima entre el penúltim de la categoria, l'equip local, amb sols 4 punts a la classificació, però a 3 del primer equip en zona de permanència, i el cuer de la classificació, impuntuat encara, el CF Barceloneta. Una victòria de les badalonines seria un pas per a la seva salvació, però la derrota visitant seria el principi d'una condemna per al seu futur a la categoria.

FC Artés - UE Rubí
Un els altres partits crucials per la salvació del descens. Les locals, que la setmana passada varen empatar en el difícil camp del Cerdanyola B i que estan situades tretzenes, amb 7 punts i sent el primer equip en zona de salvació, reben a les catorzenes, amb 4 punts i que desprès de donar una imatge excel·lent els últims 30 minuts en el seu partit de la jornada passada, volen per fi, tornar a guanyar un partit i sortir de la zona de descens, aconseguint de pas el que seria la seva primera victòria a domicili.

UE Tàrrega - CE Júpiter
Partit molt complicat per a les locals, que volen seguir sumant per allunyar-se de la cua de la classificació i que rebran a un CE Júpiter que últimament desperta molts dubtes, sobretot defensivament i que té com a màxim perill a la zona davantera a l'ex-periquita Sara del Barrio, sens dubte la seva jugadora a seguir.

FC Martinenc - FC Sant Andreu B
Derbi barceloní entre les locals, vuitenes classificades actualment a la categoria, lluny de les posicions altes que se'ls suposava a principi de temporada, i les cinquenes classificades, que estan complint amb escreix el seu comés d'assegurar la permanència l'abans possible. El més interessant d'aquest encontre, pot ser el duel interessantéssim entre una de les millors laterals dretes de la categoria, Irina Mas, per part local, i una de les millors extrems esquerres, Vane Quesada, per les andreuenques.

FC Sant Quirze - Cerdanyola B
Derbi comarcal entre dos equips molt diferents en la seva concepció del joc. Les locals amb 15 punts i 11 d'ells per sobre del descens, està complint números per aconseguir els seu objectiu d'aconseguir la permanència amb una barreja excepcional de jugadores veteranes i joventut, i rebran a un Cerdanyola B que amb 19 punts, aposta per les joves promeses, amb un toc joves consolidades, de per a continuar el seu projecte de cantera femenina.

CE Sabadell FC - UD La Planada
Derbi de la ciutat de Sabadell, on s'enfrontarà el local, líder, amb l'equip del nord, que intenta recuperar-se de les baixes que té actualment. Del partit, demà tindreu un article sobre el previ del partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada