Jornada 13, Primera Catalana Grup II.

Mati va marcar al minut 89 el gol
que va empatar el CE Menresa-CE Sabadell.

UE Tàrrega - CE Seagull     5-0
Dos equips que lluiten per la permanència es varen enfrontar, demostrant les locals que tenen un equip molt millor del que diu la seva situació a la classificació, i ja al minut 10 la seva màxima golejadora, Gemma Vilariño va posar el 1-0 al marcador amb el que s'arribaria al mig temps. A la segona part, les visitants varen sortir amb el sistema de joc més ofensiu i les targarines varen aprofitar per augmentar el marcador, amb 4 gols més que les col·loquen amb 8 punts sobre el descens directe, amb 15 punts i complint el seu objectiu sobradament. Les badalonines, en canvi, es queden en 7 punts en quinzena plaça, en descens directe.

UE Sant Andreu B - EF Montcada     1-0
La sorpresa del dissabte va saltar al Narcís Sala on el filial andreuenc rebia la visita d'un dels equips que millor juga al futbol en aquesta categoria, la EF Montcada. Les locals van plantejar un partit a la primera part amb força contenció, mentre que les visitants intentaven portar la batuta del joc, però cap dels dos equips va poder imposar el seu estil de joc i es va anar al descans amb el 0-0 inicial. Al segon temps, va seguir la mateixa tònica, fins que al minut 66, Vane Quesada, la jugadora 10, quatribarrada de cor, va marcar el 1-0 que les visitants no podrien igualar, i així l'equip de Sant Andreu es va emportar 3 punts que les continua mantenint en cinquena plaça, però ja a sols 2 punts de les seves rivals en aquest partit.

UE Rubí - FC Sant Quirze     2-6     Resum
CF Cerdanyola B - Soses Femení     1-2
CF Barceloneta - FC Martinenc     1-3
CECF Les Garrigues - FC Artés     2-2
CE Júpiter - UD La Planada     1-3
CE Manresa - CE Sabadell     1-1