dijous, 27 de desembre del 2012

Entrevista a Natalia Pinto, portera del CE Sabadell (Part II de II).

Natalia, portera amb sobrada experiència a pesar de la seva joventut.

Tens a la teva carrera 2 títols importants com son 2 Copes Catalunya. Com vas viure aquelles alegries? 

Òbviament que la finalitat de qualsevol joc és guanyar i si és alguna competició important, millor. 

Vaig tenir molta il·lusió, somriures sense fre i felicitat per donar i vendre. És el millor record que et pots portar endins.

Com a mèrits personals, vas jugar amb la selecció Catalana sots-14 i sots-16... com recordes aquelles experiències?

Ser triada entre moltes noies ja és una cosa que agrada, però veure que el teu esforç és valorat i que al final et diuen que si, que ets tu, és quelcom molt fort. Van ser experiències molt bones viscudes amb companyes d'altres equips, amb el mateix o semblant sentiment que el meu. 

Com veus el futbol femení en general? Progressem adequadament? Que li falta per fer un salt més i acostar-se a ser més professional?

Com ja se sap el futbol femení mai ha estat valorat, era estrany veure una noia donar uns tocs a la pilota. Però ara en dia, és normal. Té més furor i més veu social. Crec que a poc a poc sorgirà aquesta flama que li queda perquè estigui a l'alçada que els nois. Crec que estem en els millors i correctes passos.

L'anterior temporada, defensant l'escut de la U. At. d'Horta, sola davant el perill, 
sota la porteria un lleu error pot significar un gol.

Com veus el futbol femení actualment a Sabadell?

Sabadell m'ha sorprès molt, la il·lusió que tenen pel futbol femení és impressionant, com he dit en l'anterior pregunta, és una cosa que està poc valorat, però aquí i segur que no és l'únic lloc, estan molt contents amb nosaltres, les noies.

El CE Sabadell va arribar a guanyar una Copa de la Reina i ser subcampiones d'una Lliga. Creus que algun dia almenys es tornarà a Primera línia de competició? Quin creus que seria el camí correcte per arribar-hi?

La meva filosofia de vida és que res és segur i tot és possible.

És clar que és possible que estigui a primera línia, perquè no? però cal esforç, lluita i força per això i de moment nosaltres aquesta temporada estem posant tot el nostre cor perquè això sigui possible.

Que és per tu el més important de practicar aquest esport?

Per mi, el més important és que en aquest esport tot el que s'aprèn te l'emportes tu i totalment per a tu, a més que és un temps de diversió i desconnexió total amb la rutina del dia a dia.

Quins son els teus referents esportius?

Pot una altra vegada sonar estrany, però sempre m'han agradat Roberto Carlos i Iker Casillas, i perquè? jo crec que tenen una màgia pròpia i son espectaculars en el seu joc.

Natalia aporta seguretat i qualitat sota pals, ara al CE Sabadell.

Doncs els membres d'aquesta plana et volem donar les gràcies per totes les facilitats que ens ha donat Natalia per aquesta entrevista, fins i tot aportant material gràfic i per defensar amb honor la samarreta del club d'alguns dels que fem aquesta plana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada