dimecres, 5 de desembre del 2012

Primera catalana femenina, Jornada 11.

Arantxa va acabar fent de portera a la UD La Planada.

UD La Planada - Soses Femení   2-0
Partit que es va complicar ràpidament a les locals, ja que al minut 5 la portera Maria del Mar es lesionaria i a falta de portera suplent, una valenta Arantxa Tobal agafaria els guants i es vestiria per a fer de portera de l'equip sabadellenc (foto de portada), que a més, es reorganitzaria per a ser un equip més compacte en defensa, protegint millor que mai la seva porteria, fet que es faria encara més evident amb el gol de Bonsi al minut 30, que posaria el 1-0 al marcador i amb el que s'arribaria al descans. Al segon temps, en la primera jugada clara de perill, una Marta Tomás excel·lent posaria al minut 52 el 2-0, fet que obligaria al Soses a intentar fer un joc amb més riscos, cosa a la que no acostumen a estar habituades, i les locals es dedicarien a fer un bon entramat defensiu que no fallaria fins al minut 90, amb el que s'arribaria amb victòria de la UD La Planada, que les col·loca en setena plaça amb 17 punts, mentre que les lleidatanes cauen a la desena plaça, amb 15 punts, però 11 per sobre del descens.

CE Manresa - FC Sant Quirze     1-2
La sorpresa de la jornada es donaria a Manresa, on les visitants, molt motivades per el partit i poder dedicar una victòria a Nicole Crespo, companya de l'equip que per lesió es perdrà la resta de la temporada, varen sortir al camp a menjar-se a les locals, segones classificades, a sols 3 punts del liderat i donant una gran imatge en els seus partits, i així va ser, ja que desprès d'un inici igualat i uns minuts de domini local, Gema Pacheco donaria una nova mostra de la seva talla de jugadora de superior categoria per posar el 0-1 al minut 27, i les mussoles resistirien amb aquesta mínima renta fins a la mitja part, aguantant la pressió local. Al segon temps, una de les jugadores que estava clar que serien clau al partit, Mariona Fuentes, marcaria al minut 59 el 1-1, força buscat i merescut per a les bagenques, però desprès d'uns minuts de domini local, les escalivades començarien a donar una gran imatge i de nou Gema Pacheco posaria la bola dintre de la xarza manresana per a fer el 1-2, que gràcies a l'actitud mostrada per les vallesanes, acabaria fent que els 3 punts definitivament volessin del Nou Congost en destí a Sant Quirze, en un partit on jugadores com Andrea Hidalgo, Cristina Campos, Yaiza Molina, Cristina Pacheco, Eli de Santiago, Maria Girbau o Lídia Rúbio es varen transformar, per donar molt més del que al Bages havíem vist en la seva visita a Artés, per sorprendre a un equip, el local, que res va poder fer per remuntar el partit als minuts finals. Així, el CE Manresa queda en tercera plaça, atrapada per el CECF Les Garrigues amb 27 punts en 11 partits, i el FC Sant Quirze segueix la seva suma per la permanència, ja amb 15 punts en 11 partits.
Gemma M.
CF Barceloneta - UE Tàrrega     2-5
Les locals sorprenien amb una sortida força impetuosa que es traduiria amb el penal que al minut 3 significava el 1-0 per als seus interessos, una pena màxima transformada per Carme Miró, i aquest resultat es mantindria fins a la mitja part, ja que les marineres es varen mantenir molt ordenades en defensa i les targarines no estaven gaire encertades en el seu joc. A la segona part, en canvi, al primer xut visitant de Gemma Vilariño va venir el 1-1, i al minut 56 canviaria tot el partit. La expulsió de Soraya i el 1-2 un altre cop de Gemma, trencaria a les locals i les blau-granes s'endollaven definitivament, amb el 1-3 de Gemma també al minut 66, el 1-4 d'Aida al 74 i el 1-5 que sentenciava el partit. obra de Gemma al minut 79. Les barcelonines, això si, varen acurtar el marcador al minut 81 amb gol de Marta Mir. El CF Barceloneta segueix cuer e impuntuat, a 7 punts de la salvació i les jugadores de Jhónatan Jiménez es col·loquen amb 11 punts i 7 sobre la zona de descens.

UE Sant Andreu - CE Seagull     3-0
CECF Les Garrigues - FC Martinenc     2-0
Cerdanyola B - FC Artés     3-3