dilluns, 17 de desembre del 2012

Primera Catalana, Jornada 12 (I)

Victòria importantíssima per al Rubí, que l'enganxa a la lluita per la permanència.

FC Artés - UE Rubí     1-4
Partit amb molt en joc, on les locals volien guanyar per allunyar-se de les zones de perill, però on rebien a una UE Rubí que els calia la victòria per a enganxar-se a la lluita per la permanència, i on les visitants dispararien primer, amb un bon gol al minut 15 de Marjorie Flores, que posaria el 0-1 al marcador, per part d'un equip que a partir d'aquell moment es tranquil·litzava i començava a jugar amb molt criteri i molta més paciència que les locals. Amb aquesta mínima renda, les vallesanes arribaven a la mitja part davant del marcador. A la segona part, aquesta tranquil·litat en el joc, les combinacions que feien les rubinenques i la qualitat de les seves jugadores de davant seria determinant per a la seva victòria, començant a forjar-se amb un altre gol, al minut 60 de Marjorie, el 0-2, i a pesar de que al minut 69 Meritxell transformés un penal molt rigorós comés per Irene, la paciència visitant es transformaria en dos gols de Clotilde, als minuts 87 i 89 que posaven el 1-4 definitiu que deixa a les bagenques i a les vallesanes empatades amb el Seagull, amb 7 punts en els 12 partits disputats i entre els tres equips es reparteixen dues places de descens.
Gemma M.
UE Tàrrega - CE Júpiter     2-2
Empat final en un partit on les locals varen sortir molt endollades, conscients de que els 4 últims equips de la categoria jugaven entre ells i els calia puntuar per posar terra per enmig amb el perill, i Gemma Vilariño posaria el 1-0 al minut 8 al marcador que començava a plasmar la superioritat local, en una primera part on les targarines donarien una lliçó de joc, però on no podrien tornar a marcar fins al minut 41, amb un altre gol de Vilariño que posaria el 2-0 amb el que s'arribaria al descans. Al segon temps, les visitants reaccionarien, i ho farien marcant Irene Gazzetta al minut 50 el 2-1 i en plé desconcert local, Sara del Barrio el 2-2 dos minuts desprès. Les locals es recomposaven, i tornaven a ser l'equip amb intensitat en tot el terreny de joc de la primera part, i podien haver aconseguit que els 3 punts es quedessin a Tàrrega, però els pals, 3 en aquesta part, fets per Alba, Gemma i Selma en una falta, els evitaven la victòria i ara l'equip blau-grana queda amb 12 punts, 5 sobre el descens, desprès dels resultats d'aquest passat diumenge. Les barcelonines, es posen amb 17 punts, lluny del descens però també de l'ascens.

CF Soses - CE Manresa     0-1
Les locals varen sortir al camp amb les idees molt clares i en cap moment varen deixar a les manresanes tenir opcions de remat fàcil, amb un entramat defensiu engranat a la perfecció i quan hi havia una petita espurna de dubte, apareixia una impressionant Goretti aturant qualsevol intent de perforar la seva porteria. Amb aquests paràmetres de partit, es va arribar a la mitja part amb el 0-0 inicial al marcador, que es trencaria només començar la segona part amb el 0-1 marcat per Alba Ramírez, i llavors les locals s'estirarien més sobre el camp, però sense aconseguir marcar, ja que les manresanes farien una meritòria defensa de la seva avantatge, però que els permetia finalment aconseguir emportar-se els 3 punts cap al Bages i seguir a 6 punts de les líders. Les locals, queden amb 15 punts, 8 per sobre del descens.