dissabte, 22 de desembre del 2012

CE Manresa - CE Sabadell

-
CE Manresa - CE Sabadell

Aquest diumenge, 23 de Desembre, a les 17 hores i en el Municipal Nou Congost de Manresa, es disputa un atractiu partit entre les segones classificades a la categoria, les locals del CE Manresa, i el CE Sabadell, líder, en un partit que serà arbitrat per en Edgar Cardoso Vilana.

El CE Manresa, arriba a aquest partit com comentàvem, en segona plaça, amb 30 punts en els 12 partits disputats, amb 10 victòries, cap empat i 2 derrotes, les que varen patir justament al seu estadi, primer, amb la EF Montcada (1-4) i desprès amb el FC Sant Quirze (1-2), sent el tercer equip més golejador de la categoria i el segon menys golejat.

Els màxims perills per a l'equip bagenc, tenen nom propi, el primer, Mariona Fuentes, ex-jugadora del CP San Cristóbal la passada temporada, i aquesta, màxim golejadora de les manresanes, amb 14 gols en el que portem de lliga. Davantera ràpida, molt hàbil i amb força definició, cau fàcilment a banda, sobretot dreta per a col·laborar amb l'equip i aconseguir construïr espais on sembla que no n'hi han d'haver. Un dels altres perills destacats, és na Carla Baylina, llançadora de faltes habitual a l'equip, que aconsegueix donar-lis força col·locació. 

Les manresanes varen ascendir la temporada passada desprès d'una campanya a Segona Catalana, on havien baixat i on varen ser campiones, trencant marques al seu grup, aconseguint no perdre cap partit en tota la temporada i que només els empatessin en 2 encontres disputats fora del seu estadi. 

La única baixa de les roig-blanques serà la del seu entrenador, Josep Galan, sancionat per aquest partit.

Fa dues temporades els dos equips ja es varen enfrontar en Lliga (Foto: Pedro Salado).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada