dissabte, 8 de desembre del 2012

Futbol femení internacional

Kim Little, Camille Abily, Lena Gössling i Camille Català, 4 protagonistes al futbol europeu.

Champions League:

Jugats els vuitens de final de la Champions League, la competició més important a nivell europeu de futbol, els quarts de final queden com us presentem en el quadre que segueix, i les eliminatòries es disputaran els propers 20 i 28 de Març de 2013:

Arsenal - Sassari Torres
Les angleses rebran primer a casa a les sardes, amb la plantilla força canviada, ja que la seva lliga es juga de l'Abril fins a Octubre i aquest serà la seva gran dificultat d'un equip que va eliminar al FC Barcelona a setzens i al Turbine Postdam a vuitens, encara que segurament podrà atreure grans estrelles ja que ha guanyat la Lliga i la WSL Cup del 2012, i no es juguen uns quarts de final de la Champions cada dia. El Torres, en canvi, estarà en el tram final de la seva lliga, on actualment porta 11 victòries en 11 jornades, i amb una davantera de por, amb Panico e Iannella com a referències, jugadores clau en les eliminatòries anteriors de la competició europea on varen eliminar a uns sorprenents Apollon Limassol xipriota i a l'Olímpia UT Cluj romanès. 

Olympique Lyon - LdB Malmö
Les actuals campiones son les favorites en aquesta eliminatòria. L'únic que les pot perjudicar és la tornada a terres sueques, però les franceses, que a vuitens de final varen aixafar al PK-35 finès amb un global de 12-0 o al Zorkiy rus per un total de 11-0, tenen suficient potencial per no patir per arribar a semi-finals, i més amb un rival que a pesar d'eliminar en les seves dues rondes al MTK hongarès i al potent Bardolino Verona, compta també amb que la seva lliga, la Damallsvenskan, comença a l'Abril i acaba al Novembre, i no estaran gens rodades per la eliminatòria.

Wolfsburg - Rossiyanka
Potser la eliminatòria més equilibrada de totes. Les alemanyes, actuals líders de la seva Frauen-Bundesliga, disputen una de les lligues més competitives del continent, però també compten amb una plantilla temible per sortir a Europa, amb jugadores del nivell de Verena Faißt, Gößling o Alexandra Popp, que sens dubte faran front al joc més físic i més tosc de les russes, que ha arribat a quarts de final, potser patint més de l'esperat, eliminant al ADO Den Haag i desesperant-se amb l'Sparta Praha. La Supreme Division russa s'atura a l'hivern, però estaran amb la preparació per l'últim tram de la lliga feta i amb les cames menys carregades en competició que les seves rivals.

Juvisy - Göteborg FC
El Juvisy té davant seu una oportunitat d'or per presentar-se a les semi-finals de la competició, desprès de patir força per eliminat al Zürich i al Stabæk, i demostrar que darrera de l'Olympique Lyon, a la Feminine1 hi ha més equips que poden donar la cara a Europa. Compta amb que arribaran en la part final de la lliga domèstica, cada cop més competitiva en plena ebullició i amb jugadores com Thiney, amb sobrada experiència per fer quelcom gran o Camille Català, una jove jugadora que a pesar dels seus 21 anys té un brillant futur. S'enfrontaran a un equip com el Göteborg FC que va eliminar a l'Spartak Subotica i al Fortuna Hjørring amb solvència però que es trobarà en plena pretemporada, ja que juguen també la lliga en any natural.
Daniel E. & Jordi Romagosa i Riera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada