dilluns, 3 de desembre del 2012

UE Rubí - EF Montcada 4-5

El gol de penal del 1-5 momentani i el principi de reacció local.

Estrany però al mateix temps impressionant partit el que es va poder veure aquest Diumenge a la tarda al municipal de Can Rosés de Rubí en un partit que va començar a les 16 hores, sota un sol molt agradable però que va acabar amb un fred considerable. El partit començaria molt malament per a les locals, ja que al minut 5, un servei de córner per part de la EF Montcada acabaria amb Sarai Tortosa marcant en pròpia porta el 0-1, i amb una petita lesió de Maria Ángeles, portera local, que va jugar tocada tot el partit, i encara que el partit seguiria igualat, amb un equip rubinenc que sortia a la contra amb criteri davant unes visitants que treballaven molt millor la pujada de la bola i arribaven amb més perill, i així al minut 38 Adriana posaria el 0-2 i quatre minuts més tard, seria Nerea Talavera la que posaria el 0-3 que sentenciaria la primera part, on la jugada més convincent de les blanc-i-vermelles seria una vaselina que sortiria fora per molt poc.

La segona part, en canvi, tot i començar amb tanta diferència al marcador i a sobre amb el gol al minut 54 de Keila, i encara que al minut 56 Marjorie enviaria al travesser un xut espectacular,  Montserrat al minut 64 que posava un inapel·lable i quasi sentenciatiu 0-5 al marcador, seria molt moguda, interessant i espectacular, sobretot quan al minut 77 Andrea hauria d'aturar un xut a porta de les locals amb les mans i seria expulsada, marcant Marjorie el 1-5 on començaria tota la emoció del partit, ja que les locals, crescudes i amb una de més, reaccionarien, amb un gol olímpic de córner de Sarai Tortosa, al minut 82, i al minut següent amb el 3-5 marcat per Sara Serrano. Les de Montcada llavors intentarien tallar el ritme del joc, però no ho aconseguien i arribaria el 4-5, al minut 88 amb un gol d'Elisabet desprès d'una bonica paret de Clotilde en una jugada on va semblar que podia haver sigut fora de joc, i davant les protestes visitants, Davínia es va emportar una groga. El partit, però, moriria amb un parell d'oportunitats més per a les locals, molt difuses, amb força tensió i amb les locals enfonsades amb el xiulet final no podent aconseguir materialitzar la remuntada, mentre que les visitants varen esclatar de lògica alegria.

Amb aquest resultat final, la EF Montcada consolida la quarta plaça, amb 23 punts en 11 partits i a 10 punts del liderat, però sols 4 punts distants de la segona plaça, i la UE Rubí segueix en descens, en catorzena plaça, amb 4 punts en 11 partits, i a 3 de la zona de salvació, que marca el FC Artés, però si juga amb la intensitat que ho ha fet en els últims 20 minuts, és un equip que pot acabar donant alguna que altre sorpresa agradable.

Segona part molt moguda a Rubí (Foto: Jordi Romagosa).