dimecres, 19 de desembre del 2012

Segona Catalana, Grup III, Jornada 10

Futbol en estat pur.

CD Badia - CE Mercantil     1-0
Victòria de les locals en el derbi comarcal en un partit on la proposta futbolística dels dos equips era diametralment diferent, amb unes locals que basen més el seu joc en la rapidesa i la sortida de pilota amb desplaçaments llargs, i unes visitants que varen provar més el joc de toc, en un camp que convida a practicar-lo, i desprès d'una interessant primera part, falta de gols, es va arribar al descans amb el 0-0 inicial. Al segon temps, la tònica del primer va continuar, però els últims 20 minuts les badienques es varen fer amb un major control del joc i al minut 78 Carolina faria el 1-0 definitiu que donava els punts a les verdes.

Martorelles CF - CS Juan XXIII     0-16
Nova lliçó de futbol de les egarenques, aquest cop en la seva visita a Martorelles, on varen passar com un vendaval per sobre de l'equip local, en un partit on varen encetar el marcador ja al minut 5 amb gol de Saray Vidaña, que en va acabar marcant 4, a l'igual que Ivette Aluja, mentre que Judith Olivares en va marcar 3. A la mitja part del partit ja anaven 0-10 i sols la relaxació visitant va evitar més gols a la segona part. El CD Juan XXIII segueix líder, amb 30 punts en els 10 partits disputats.

CF Ripollet - CE Lliçà d'Amunt     0-2
CE Sant Celoni - CF Vilamajor     4-2
CF Ametlla - CF Caldes de Montbui     0-0
UD Lourdes - FC Palau Solità     5-1
ADFB Ripollet - CF Palautordera     5-5