dimarts, 18 de desembre del 2012

Primera Catalana, Jornada 12 (i II)

El CE Sabadell va tornar a sumar de 3 en 3 (Foto: Pedro Salado).

EF Montcada - CECF Les Garrigues     1-0
Les lleidatanes es presentaven a Montcada com a segones classificades i amb una ratxa de vuit victòries consecutives, i amb la idea de guanyar per seguir a la caça i captura de les líders, però es trobarien a unes locals que estan aquesta temporada rendint a un nivell altíssim, i desprès d'una primera part força igualada, s'arribaria al descans amb el 0-0 inicial. Al segon temps, es va veure un partit molt directe per part dels dos equips, però al minut 75 Laura Guzmán marcaria el 1-0 definitiu que deixa a les de Montcada ja a 1 sol punt de la tercera plaça, ocupada per les de Les Borges Blanques, ja ara ja tenen el liderat a 9 punts.

FC Martinenc - UE Sant Andreu B     1-0
Les locals es varen emportar el derbi de Barcelona amb un solitari gol de Marta Arrufat al minut 20, en un partit on a la primera part varen dominar la possessió de la bola però on les ocasions varen venir més en els contracops visitants. El segon temps, va ser en canvi al revés, la bola estava més controlada per les quatribarrades però sense profunditat i sense arribades clares. Amb aquest resultat, el FC Martinenc es posa amb 19 punts i el filial de la UE Sant Andreu amb 21, tots dos equips amb 12 partits disputats.

FC Sant Quirze - CF Cerdanyola B     4-0
Autèntica exhibició la realitzada per les mussoles aquest diumenge a la tarda en el seu estadi, davant un Cerdanyola que va intentar sortir a tocar la pilota però que a partir de mig camp, se'ls fonien les idees i va ser una de les estrelles locals, Cristina Campos, la que al minut 34 fes el 1-0, i en plena recomposició visitant, tres minuts desprès Gema Pacheco faria el 2-0 amb el que s'arribaria al descans. A la segona part, Cristina Pacheco al minut 57 faria el 3-0 i acabaria rematant el partit Elisabet de Santiago al minut 79 amb el 4-0 definitiu que deixa a les escalivades en vuitena plaça, amb 18 punts en 12 partits i a les visitants, sisenes, amb 19 punts.

CE Seagull - CF Barceloneta     5-3