Cantera

Les jugadores del primer equip Aranda i Mayo entrenen al Femení Juvenal-Arteaga.

Juvenil A femení:
CE Sabadell FC - Stoitchkov Barcelona     3-0
Els dos equips varen sortir a per la victòria per a poder allunyar-se de la zona de perill de la categoria, però les arlequinades compten amb un equip molt compacte i treballador i amb jugadores desequilibrants com Sara Zauner, que va posar el 1-0 en el marcador al minut 26, i si fos això poc, Judith Cervantes va fer dos minuts més tard el 2-0 amb el que s'arribà a la mitja part. Al segon temps, el ritme va baixar, fruit del control que tenien les locals del partit, i l'encontre es va anar convertint amb un monòleg per a les vallesanes, sentenciant amb el 3-0 al minut 63, Patri, amb un bon gol que va acabar de trencar el partit. Amb aquests 3 punts, el CE Sabadell es posa en setena plaça, amb 14 punts en 10 partits i 6 punts per sobre de la zona de descens, ocupat ara per CE Europa, CE Mercantil, UE Seva i CF Molins de Rei.

Juvenil B femení:
Sant Feliu de Codines - CE Sabadell FC B     0-4
Les arlequinades volien tornar a sumar els 3 punts i ho feien de manera contundent a la seva visita a Sant Feliu de Codines, en un partit que dominarien àmpliament, i on plasmarien la seva superioritat en el minut 18 amb gol de Judith López i amb un altre, al minut 30 de Marta Mora, per arribar amb un planer 0-2 al descans. A la segona part, Clara, al minut 55 i Carla Doven al 60 sentenciarien un partit on els dos equips varen voler oferir el millor joc possible i que s'emportarien les sabadellenques per un clar 0-4 que les deixa setenes, amb 15 punts en 9 partits.

Infantil A femení:
CE Sabadell FC - Reus Deportiu     12-0
El fanalet vermell visitava Sabadell amb l'esperança d'aguantar el màxim de minuts possibles sense encaixar cap gol, i durant els primers 8 minuts varen defensar el 0-0 amb ungles i dents, fins que una encertada Erin Espada va posar el 1-0 que obria la llauna roig-negre, i els gols varen anar caient poc a poc en favor de les locals, destacant 2 gols més d'Erin i 3 gols de Míriam Martín, amb un gran partit de tot l'equip, que en cap moment va deixar de baixar la guàrdia. Actualment sumen 21 punts en 10 partits, per pujar fins a la quarta plaça, a 3 punts de la desitjada segona posició.

Infantil B femení:
CE Manresa - CE Sabadell FC B     11-0
L'equip visitava el camp de les líders i no va aconseguir només que aguantar 5 minuts el resultat inicial, per començar a rebre gols i plantar-se al minut 15 amb un 5-0 que sentenciava el partit. Les arlequinades varen tancar aquesta desfeta encaixant 6 gols més durant el partit, per tancar una dura derrota que deixa a l'equip en vuitena plaça, amb 7 punts en 9 partits.

Aleví-Benjamí-PreBenjamí A femení:
CE Sabadell FC - UCF Santa Perpètua     13-10
Bacanal de gols a Olímpia en un partit on cap dels dos equips va donar el seu braç a tòrcer en cap moment, encara que les defenses dels dos equips es van mostrar excessivament vulnerables. El moment amb més diferència al marcador va ser el 45, amb un 11-6 al marcador, però les visitants, amb una gran Paula Jiménez, que va acabar marcant 8 gols per al seu equip. L'equip queda en sosena plaça, amb 18 punts en 9 partits disputats.

Aleví-Benjamí-PreBenjamí B femení:
CE Sabadell FC B - UE Sant Andreu     1-6
El líder visitava Olímpia o a pesar de marcar el 0-1 al minut 6, patiria per posar el 1-2 però desprès anirien agafant confiança i guanyarien el partit, amb comoditat davant de les nostres petites, encara que Fiona Espada va posar el gol de l'honor arlequinat. L'equip queda en vuitena plaça, amb 13 punts en 10 partits disputats.