dilluns, 15 de juliol del 2013

Champions League, anàlisi de la fase prèvia (I)

Avui us portem l'anàlisi dels grups 1, 2 i 3


Avui comencem un petit anàlisis dels grups de la fase prèvia de la Champions League, en la seva versió femenina, i començarem per els tres primers grups. Recordem que es qualifiquen per 16ens de final sols el campió de grup i el dos millors segons.



Grup 1:
WFC SFK 2000 Sarajevo
FC NSA Sofia
Cardiff City FC
Konak Belediyesi GSK


Aquest grup es disputarà a Sarajevo, la capital de Bòsnia, on l'equip local es presenta favorit per a aconseguir el passi a 16ens de final de la competició, com va aconseguir la temporada passada, caient desprès davant les potents AC Sparta Praha. Tindrà com a rivals les búlgares del FC NSA de Sofia, les galeses del Cardiff City FC i un equip turc, el Konak Belediyesi GSK, tenint a les búlgares com a equip que li pot posar més problemes alhora de classificar-se per la següent ronda.

Grup 2:
Olimpia Cluj-Napoca
ŽFK Spartak
Gintra Universitetas
SK Liepājas Metalurgs


Les locals de l'Olimpia romanès son les màximes favorites per a arribar a setzens, on la temporada passada varen fer un gran paper, eliminant a les austríaques del NÖSV Neulengbach, per major diferència de gols en camp contrari (1-1 a casa i 2-2 a fora), i caient a vuitens de final davant el Sassari Torres, un dels equips potents d'Europa. Tindran com a rivals més perilloses a les sèrbies del ŽFK Spartak Subotica, un altre equip que la temporada passada va tastar els setzens de final de la Champions, caient eliminades per el Göteborg FC. Els dos equips que completen el grup, son Gintra Universitetas de Lituània i el SK Liepājas Metalurgs de Letònia, un equip que sols té la experiència de la prèvia fa dues temporades.

Grup 3:
Crusaders Strikers WFC
MTK Hungária FC
WFC Kharkiv
Raheny United FC


Al nord d'Irlanda, el Crusaders Strikers WFC afrontarà la seva segona participació en una prèvia de la Champions com a locals, però tindran dues durres rival en les favorites d'aquest grup, per una part el MTK Hungária FC que la temporada passada es varen classificar per setzens, caient derrotades per el potent LdB Malmö i per una altre part el WFC Kharkiv ucraïnès, més conegut en el seu país com a Zhytlobud-1, que la temporada passada varen quedar-se a les portes dels setzens. En canvi el Raheny United FC, de la República d'Irlanda, debutant en la competició, és tota una incògnita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada