diumenge, 26 d’octubre del 2014

Segona catalana: CF Ripollet - UE Rubí 4-9

Pluja de gols al Municipal de Ripollet

Poques vegades hi ha la oportunitat de veure 13 gols en un partit de futbol, però aquest passat diumenge, en el partit entre el CF Ripollet i la UE Rubí, pertanyent a la jornada quatre de Segona catalana Grup III, es va poder veure aquesta increïble quantitat, amb gols de tot tipus i estil en una matinal força sorprenent.

Partit amb un marcador sorprenent (Foto: Jordi Romagosa).

El partit es presentava complicat per els dos equips. Les locals, després de descansar a la primera jornada, volien oblidar les dues derrotes que havien patit contra UD Lourdes (3-5) i CE Sabadell B (2-0), mentre que les visitants, volien tornar a guanyar, sensació que no coneixien des de la primera jornada, ja que a la segona i tercera, varen caure amb Sant Cugat (3-1) i EFM Lanzarote (1-6), i ho feien amb una de les seves referències defensives, Saray Tortosa, lesionada.

Ja d'inici del partit, les visitants van sortir embalades a per els tres punts, i Noemí als minuts vuit i 11 va marcar dos gols per posar el 0-2 al marcador. Amb aquest guarisme, Fer, va aturar un penal tant clar com innocent a un bon xut, ajustat a la dreta de la portera, una autèntica especialista en aturar penes màximes, però al quart d'hora arribaria el 0-3 anotat per Marjorie. Les ripolletenques van reaccionar lleument fent Iris el 1-3, però van rebre al minut 26 el 1-4 de Marjorie. Fins a la mitja part, es va veure llavors més equilibri en el joc, a pesar de que el pes del partit el va acabar portant les rubinenques, que van vestir ahir amb el segon equipatge per coincidència dels vermells de la samarreta. Amb aquest 1-4 es va arribar al descans, en un partit que semblava sentenciat.

Al segon temps, vindria la pluja de gols. Va obrir foc Marjorie de nou per fer el 1-5 dos minuts després d'iniciar-se la segona part i Andrea va fer el 1-6. Però les locals, tocades en l'amor propi, no van abaixar els braços i Judith, Katia i finalment Iris van marcar tres gols que posaven el 4-6 al marcador a falta de deu minuts. Amb les locals però trencades físicament per l'esforç d'intentar la remuntada, Marjorie de nou, per partida doble i Andrea, van signar el 4-9 escandalós i definitiu que deixa a les locals sense puntuar encara i a la UE Rubí amb sis punts en els quatre partits disputats fins a la data.