dimecres, 29 d’octubre del 2014

Els equips de Preferent. Cerdanyola FC

Amb ganes de retornar a Segona nacional


El Cerdanyola FC, va descendir la passada temporada, des de Segona divisió nacional, després de que aquella categoria fos el seu hàbitat natural durant moltes temporades. Aquesta, a Preferent, l'equip ha mantingut part del bloc i ha sumat altres jugadores que fan que l'equip sigui un dels favorits per l'ascens, com està demostrant en els primers compassos de temporada.


Nerea Oñate busca tornar el Cerdanyola a Segona nacional.

La passada campanya, l'equip militava en el Grup III de Segona nacional, i després d'un inici de temporada molt fluix, amb cessament de l'equip tècnic, Toni Pascual va agafar la plantilla, enfonsades a la classificació, i va anar sumant punts, tenint opcions de salvació fins que a la penúltima jornada, però va ser la UE Sant Andreu l'equip que va aconseguir salvar-se del descens. L'equip va acabar amb 25 punts en els 26 partits disputats i en onzena plaça de 14 equips, amb el que va firmar el descens. Anteriorment, a la campanya 2012/13, havien quedat novenes, a la 2011/12 vuitenes i a la 2010/11 desenes, sent la millor classificació a la 2009/10, on varen quedar sisenes, desprès de l'ascens que varen aconseguir l'anterior temporada.


Vane Quesada destaca en un equip amb molt bones jugadores.

Aquesta temporada, l'equip, que seguirà conduït per en Toni Pascual ha recuperat a una peça molt important després d'un any sabàtic, Flor de Luna, jugadora que ja ha sumat tres gols aquesta temporada, però que sobretot aporta experiència, direcció i visió de joc, molt ben acompanyada per altres peces com son la jugadora provinent del CE Llerona, Núria Serra o Carmen Yera, de la EF Montcada. De les jugadores que segueixen, Mònica Brañas, Vane Quesada, Sílvia Ferrer, Maria Ramos, Clara Baldó o Nerea Oñate son les més destacades d'una plantilla amb molta qualitat on ningú es pot despistar per estar setmana darrera setmana en l'onze inicial.


Flor torna després d'una temporada sense competir. 

Nom club: Cerdanyola FC
Ciutat: Cerdanyola del Vallès
Web: www.cfc.cat

Twitter: @CERDANYOLAFC
Camp: Municipal La Bòbila
Superfície: Gespa artificial

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada