dimarts, 14 d’octubre del 2014

Preferent: Cerdanyola FC - UE Sant Quirze Besora 5-0

Segona part de somni

El Cerdanyola FC va golejar diumenge passat a la UE Sant Quirze de Besora a la Bòbila per un contundent 5-0, després de no poder inaugurar el marcador fins a la segona part, on l'equip dirigit per Toni Pascual va saber reaccionar i va aconseguir que la victòria fos per a les locals.

Alegria de les locals i decepció visitant (Foto: Roger Benet).

Després de dos partits consecutius com a visitants, les verd-i-blanques tornaven a jugar a casa, amb la confiança de les dues últimes victòries com a visitants, rebent a un dels equips de la zona baixa, la UE Sant Quirze de Besora, que es va plantar a La Bòbila amb un plantejament molt defensiu, amb l'objectiu clar d'alentir el joc i que les locals no podessin construïr jugades, per sortir al contracop de manera efectiva, com van fer en una ocasió on Elena es va lluïr aturant un bon xut des de la frontal de les del Bisaura. Llavors, el Cerdanyola va començar a carburar i primer Carla, i poc abans del descans, Vane en una centrada que va anar tancant-se per anar entre els tres pals, van fer que Júlia intervingués amb encert, per arribar-se al descans amb l'inicial 0-0 al marcador.

A l'inici de la segona part, els canvis efectuats des de la banqueta local van donar el seu fruït. Al minut 50, penal sobre Mònica Brañas en una internada a l'àrea i Flor va transformar el 1-0, i entre el descontrol visitant, Chivi va enviar la bola al travesser i posteriorment Mònica rematava el 2-0 sols tres minuts després de la inauguració del marcador. Amb el partit en contra, les visitants es van intentar obrir, i al minut 65 van rebre el 3-0 amb un xut ajustat de nou de Mònica. Amb el partit ja decidit, les locals van començar a donar un recital de joc, davant un rival que ho intentava, però que patia molt per aguantar les arribades per la banda locals, i Núria Serra al minut 73 i dos més tard Flor, van fer dos gols més per arribar al 5-0, en un partit on les locals van fer debutar sota pals a la segona part a Alexandra Millan, la portera del Juvenil verd-i-blanc.

Tres punts més per a les cerdanyolines que es col·loquen en segona plaça, amb 10 punts sumats sobre 12 i a sols dos de les líders, un sorprenent però efectiu FC Sant Pere Pescador.