dimecres, 8 d’octubre del 2014

Els equips de Preferent. CD Fontsanta Fatjó

Un nou repte per un gran projecte


A pesar de ser un equip nou a la categoria, el CD Fontsanta-Fatjó afronta aquesta campanya amb moltes ganes de demostrar que el seu projecte té molt futur i volen aconseguir fites més importants en el futur. Per això, estan mantenint el bloc que tantes alegries els ha donat aquestes passades temporades e intenten incorporar algunes jugadores que donin un plus de qualitat a la plantilla.



L'equip conduït per Victor Torrijos, va aconseguir la temporada passada el campionat del Grup I de Primera divisió, en la seva tercera temporada a la categoria, provinent de Segona catalana la temporada 2010/11. A més, va ser l'equip menys golejat del campionat, tot gràcies a un molt bon sistema defensiu que dona molta seguretat a un equip que sap sortir amb la pilota controlada i que genera força perill a la davantera.

Les de Cornellà de Llobregat, conduïdes per Victor Torrijos, manté a jugadores importants com Ana Fernández, que la passada temporada va marcar 13 gols en els 26 partits en els que va participar o Ainhoa Adame, amb 12 en 19. També en va fer 12, però en el seu cas en 29 partits Raquel Guerra. Segueix sota pals també una peça clau a l'equip, Alejandra Taboada, que ja coneix la categoria, ja que la temporada 2012/13 va disputar el campionat amb l'At. Riudeperes.


L'equip que va aconseguir l'ascens la temporada 2013/14 (Foto: www.cdfontsantafatjo.com)

Nom club: CD Fontsanta Fatjó
Ciutat: Cornellà de Llobregat
Web: www.cdfontsantafatjo.com
Twitter: @CDFF1977
Camp: Municipal Fontsanta Fatjó
Superfície: Gespa artificial

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada