dilluns, 13 d’octubre del 2014

Preferent: Jornada 4

Sant Pere Pescador, ferm líder


Poca gent comptava amb elles, però el FC Sant Pere Pescador, amb la seva contundent victòria al camp del CF Santpedor per 1-5, s'ha convertit en líder en solitari de la categoria a la quarta jornada de la competició, amb els quatre partits disputats vençuts i amb dos d'avantatge sobre els seus immediats perseguidors, Cerdanyola FC i PBB La Roca.

Un punt va sumar el CE Sabadell (Foto: Ester Rodríguez).

El Cerdanyola FC puja a la segona plaça, després de vèncer a la UE Sant Quirze de Besora per 5-0, en un partit més difícil del que sembla per el marcador, ja que a la mitja part, l'empat era el resultat de l'encontre. La PBB La Roca, suma també 10 punts, però després de sumar un empat, 1-1 al camp del CF Pallejà. Amb vuit punts, el CFF Tortosa Ebre, que va vèncer al CE Sant Gabriel C per un ajustat 1-0. La cinquenes i sisenes places, amb set i sis punts, son per els ja nombrats CF Pallejà i CE Sant Gabriel C, encara que els dos equips han disputat un partit menys. 

Sis punts té també el CF Pardinyes, amb la victòria per 7-1 sobre un esfondrat CE Llerona i cinc, ocupant la vuitena plaça, el CE Sabadell, que va empatar, 1-1, a Cornellà de Llobregat. Quatre punts per l'At. Prat, que va guanyar 5-1 a la EF Bonaire, amb la que comparteix punts ara, i tenen la mateixa puntuació que UE Sant Quirze de Besora i CD Fontsanta Fatjó, que com ja hem comentat, van empatar a casa contra les arlequinades.

Amb 3 punts i fora del descens, trobem a la EE Guineueta, que va guanyar per 3-1 el seu primer encontre a la lliga, sobre el Santa Eugènia, que es queda amb un solitari punt, mentre que els dos equips que tanquen la classificació, sense puntuar encara, son CF Santpedor i CE Llerona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada