dimecres, 15 d’octubre del 2014

Segona divisió Infantil-Aleví

Barreja d'aprenentatge i competició


59 equips dividits en 5 grups, composen aquesta categoria. La Segona divisió Infantil-Aleví, és un compendi d'equips on hi han esquadres dissenyades per a intentar l'ascens a Primera, però també altres que han composat equips amb alguna jugadora infantil i moltes alevins per començar a jugar al futbol. A continuació, us desgranem els equips que hi participen.


En el Grup I, hi trobem 13 equips, pertanyents al Baix Llobregat, Gran Penedès i zona sud de Catalunya, amb alguns clubs com Reus D., EF Vilanova, UCF Cambrils, UE Els Pallaresos o CF Suburense com a aspirants al títol i accedir la propera temporada a Primera, Martorell AE, CE Òdena, FC Casablanca, FC Santfeliuenc i Joventut Bisbalenca com a equips que intentaran aprendre sumant i tres filials, UD Tancat B, CD Fontsanta-Fatjó B i At. Vilafranca B, equips formatius.

Al Grup II, hi participen finalment 11 esquadres, sent-ne sis del Vallès Occidental i cinc del Barcelonès. Sens dubte, l'equip favorit per al títol és el RCD Espanyol C, amb permís del CE Sabadell C, mentre que FC Martinenc, CD Badia i Arrabal-Calaf intentaran ser equips amb opcions a l'ascens, sense perdre de vista a altres equips Juv. 25 de Sept i CE Seagull. Intentaran sumar i seguir aprenent a la categoria, altres equips com son FE Grama, Sant Cugat Esport, Cerdanyola FC i CE Vacarisses.

El Grup III, el composen 12 conjunts, sent-ne cinc del Maresme. Les grans favorites per el títol son la UD Cirera, que va baixar la passada temporada de Primera, i que intentaran superar a equips com la UE Vilassar de Mar o PBB La Roca B, que segurament seran els rivals més complicats en el seu objectiu, on també s'intentarà apropar la UCF Santa Perpètua. De la resta de conjunts, CE Llerona, CF Sant Feliu de Codines i CF Palautordera, representant al Vallès Oriental, i UE Cabrera, AE Santa Susanna i At. Sant Pol complementen un grup on també hi trobem dos filials d'equips que estan al Grup II, com son Juv. 25 de Sept i FC Martinenc.

Del Grup IV, també pujarà un equip dels 13 que han començat la competició. Sense un clar favorit en el grup, equips com Gimnàstic Manresa, OAR Vic, FB Solsona Arrels, CE Moià, EF Vall d'en Bas, CF Torelló i AEC Manlleu, semblen ser els equips que estaran a la zona alta de la classificació, encara que s'haurà de veure quin equip ha aconseguit sumar el CE Berga, que participa en el grup amb dos equips, un A i un B. UD Taradell i UE Sant Quirze de Besora semblen equips més assequibles i CF Sant Feliu de Codines B i CF Ripoll, seran els equips que lluitaran segurament per escapar del fanalet vermell.

Per acabar, el Grup V està composat per 10 equips, vuit d'ells de les comarques de Lleida i dos més tarragonins. Falta saber si les fragatines de la EFF Ponent podran acabar de rematar l'equip, i mentrestant es comença a veure que Soses, SE AEM B i CF Pardinyes poden ser els tres equips que estiguin a la zona alta. CD Morell, CE Plà d'Urgell i EF Tàrrega semblen ser equips que lluitaran per la zona mitjana de la categoria en un grup que el complimenten CE Mig Segrià i dos filials, UE Els Pallaresos B i FB Solsona Arrels B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada