dissabte, 11 d’octubre del 2014

Prèvia: CD Fontsanta Fatjó - CE Sabadell

Visita a un rival complicat


Aquest Diumenge, 12 d'Octubre a les 17.30, el CE Sabadell femení visita en partit corresponent a la quarta jornada de lliga al CD Fontsanta Fatjó, un equip que acaba d'estrenar-se a la categoria de Preferent en un encontre que es disputarà al Municipal Fontsanta Fatjó, de Cornellà de Llobregat i que serà xiulat per en Javi Fernández, assistit per en Jose Javier Gómez i per Anass Issaoui.

-
CD Fontsanta Fatjó - CE Sabadell

Les de Cornellà de Llobregat son un equip nou a la categoria i varen aconseguir la temporada passada l'ascens des de Primera catalana com a campiones del Grup I de la categoria, on van aconseguir 76 punts en els 30 partits que va disputar, sumant sols un de més que el CFF Tortosa-Ebre, les seves immediates perseguidores. A més, varen sumar 82 gols a favor, sent la quarta millor marca golejadora al grup i, això si, sols encaixant 28 gols, per ser l'equip menys golejat. 

Aquesta temporada van vèncer, 1-2 en el seu debut a Sant Quirze Safaja, i venen de rebre una derrota al camp del CE Sant Gabriel C per 4-0, suspenent-se el partit que havien de jugar a casa per pluja. L'equip ha perdut a la seva màxima anotadora, Veronica Arcos, però manté a Ana Fernández, autora de 13 gols en 26 partits i 1 en els dos partits que ha disputat aquesta temporada, Ainhoa Adame i Raquel Guerra, amb 12 dianes en 19 i 29 encontres, sent un equip que reparteix molt els gols. Sota pals, Alejandra Taboada és una excel·lent portera per a l'equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada