divendres, 3 d’octubre del 2014

Segona divisió Aleví-Benjamí-Prebenjamí

L'inici en el nostre esport


Les primeres temporades federades, si les jugadores comencen des de la categoria més baixa a formar-se, coneixeran aquesta categoria. La Segona divisió Aleví-Benjamí, formada aquesta temporada per tres grups que contenen 34 equips i que comencen a jugar i competir per aprendre sobre el futbol.


La competició més de base al futbol femení (Foto: Roger Benet).

En el Grup I, el trobarem aquesta temporada ple d'equips del Baix Llobregat (un total de 10) i del Garraf (dos més), que intentaran aconseguir tenir una bona temporada, començant per diferents equips que repeteixen experiència, com son CF Molins de Rei, CD Fontsanta-Fatjó A, CF Begues, CF PallejàCD Fontsanta-Fatjó B, UD Viladecans B, AE Martorell, AE Sant Vicenç i FC Llevant Les PlanesSon nous, en canvi, AE Abrera, EFF Vilanova i CF Suburense que aquesta primera temporada intentaran sorprendre a rivals més experimentats 

Al Grup II, hi trobarem set equips vallesans i cinc del Barcelonès, sent aquest un grup amb 12 equips. Repeteixen experiència CE Seagull, CE Sant Gabriel B, Juv. 25 Septiembre, Sant Cugat Esport, EF Barberà-Andalucía, UE Castellar, CE Mercantil i CE Sabadell BPresenten equips nous, UE SantsFE Grama, Arrabal-Calaf i la EF Manu Lanzarote, que també intentaran donar una bona imatge en un grup força competitiu.

En el Grup III, també hi trobem 11 equips, cinc dels quals son del Vallès Oriental, 3 del Maresme i 2 d'Osona, sent els que repeteixen experiència CF Vilanova del Vallès, PB Sant Celoni, PBB La Roca, CE Llerona B, OAR Vic, CF Sant Feliu de Codines, UD Cirera i At. Sant PolDebuten però, At. Masnou, CF Torelló i UE Sant Fost, que també s'atreveixen a començar amb l'aventura de les més petites en el futbol femení.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada